Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
641.5 V
280 s.
90 retter som gjør at du alltid er inspirert. Andreas Viestad jobber med mat hver dag. Han skriver om mat, reiser land og strand rundt og smaker og lærer om all verdens retter. Gjennom sine år som matskribent, tv-kokk og matformidler, er det noen retter han stadig vender tilbake til, retter han ikke klarer seg uten. Oppskriftene på disse rettene er samlet i 90 retter du må kunne. Noen retter er klassikere alle har hørt om, andre er utviklet av Andreas gjennom lang prøving og feiling på kjøkkenet. Ingen krever spesialutstyr eller avanserte ferdigheter. Rettene er ekstra smarte, ekstra viktige eller bare simpelthen ekstra gode. Kan du disse, mestrer du det meste. Dette er retter du vil elske å lage. Dette er Andreas Viestads beste retter. Han håper det smaker. En nyttig og vakker bok som koker av matglede og blir stående på kjøkkenet! Andreas Viestad (1973) er en internasjonalt kjent matformidler med flere prisbelønte kokebøker og matjournalist i Dagbladet Magasinet. I 2014 mottok han Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris og ble under Matprisen 2015 Årets inspirator. Andreas er faglig leder for Geitmyra Matkultursenter for barn i Oslo.
978-82-02-59140-3 : Nkr 399.00
0462687
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

Gårdsmat fra hjertet av Norge


av Andreas Viestad (Andreas Viestad, Charlotte H. Sveinsen ; foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2020
Ledig (Avd.: Revetal Voksen - Plassering: fag 641.5 V)
Bestill Husk denne

Julemat


av Andreas Viestad (foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2014
Hylle: q 641.568 V
Husk denne

En middag i Roma : verdenshistorien i et måltid


av Andreas Viestad
Bok utgitt 2020
Ledig (Avd.: Tjøme - Plassering: fag 641.59456 V)
Bestill Husk denne

Norsk mat


av Andreas Viestad (med Andreas Viestad ; foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2008
Hylle: 641.59481 V
Husk denne

Smak av krydder


av Andreas Viestad (foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2007
Hylle: q 641.638 V
Husk denne

Den store kjøtt-kokeboka


av Andreas Viestad (foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2015
Ledig (Avd.: Revetal Voksen - Plassering: fag q 641.6 V)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om 90 retter du må kunne : salater
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=462687