Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
641.59481 V
247 s.
Har innholdsfortegnelse, register
978-82-02-28741-2 : Nkr 379.00 . - 978-82-525-6981-0
0261120
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Forlaget skriver om denne boka:
En kjærlighetserklæring til norsk mat og norske råvarer!
Her presenteres de gode, norske klassikerne på en enkel og moderne måte. Andreas Viestad inviterer deg til å lage tradisjonsrike favorittretter og utvikle våre mattradisjoner, slik at de kan leve videre i mange år.
Boken inneholder mer enn hundre oppskrifter på de viktigste rettene for hverdag og fest. Her finner du kokt laks med agurksalat og pepperrotrømme, men også bakt laks med ingefær og soyasaus. Den klassiske fårikålen står side om side med honningglasert lammelår. Du får oppskrift på den beste bacalaoen, rypebryst, finnbiff og reinsdyrcarpaccio, hjemmelaget krokanis og akevittsorbet. Og er det ikke på tide å slå et slag for lapskaus, seibiff med løk, medisterkaker, ertesuppe og rødspette med remulade? Alle rettene er nydelig illustrert med foto som gir vann i munnen.
Andreas Viestad er matskribent i Dagbladet Magasinet og Washington Post. Han er programleder i New Scandinavian Cooking og Perfect Day som vises i mer enn 50 land. Matbildene er tatt av Mette Randem. Hun har bidratt med foto i atskillige bøker om mat, design og arkitektur, både i Norge og internasjonalt. Andreas og Mettes forrige kokebok, Smak av krydder, fikk førstepris i Gourmand World Cookbook Awards.

Gårdsmat fra hjertet av Norge


av Andreas Viestad (Andreas Viestad, Charlotte H. Sveinsen ; foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2020
Ledig (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag 641.5 V)
Bestill Husk denne

Julemat


av Andreas Viestad (foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2014
Hurtiglån ledig (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag q 641.568 V)
Bestill Husk denne

En middag i Roma : verdenshistorien i et måltid


av Andreas Viestad
Bok utgitt 2020
Ledig (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag 641.59456 V)
Bestill Husk denne

Norsk mat


av Andreas Viestad (med Andreas Viestad ; foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2008
Ledig (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag 641.59481 V)
Bestill Husk denne

Smak av krydder


av Andreas Viestad (foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2007
Ledig (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag q 641.638 V)
Bestill Husk denne

Den store kjøtt-kokeboka


av Andreas Viestad (foto: Mette Randem)
Bok utgitt 2015
Ledig (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag q 641.6 V)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Norsk mat
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=261120