Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
Bok . - 239 sider
Originaltittel:
Bokmål
Opplysninger:
Gastronomi. Monarki. Historie. Denne boken om mattradisjonene i det britiske kongehuset er skrevet av ingen ringere enn Tom Parker Bowles, sønnen til dronning Camilla Parker Bowles. Han er en etablert kokebokforfatter, og i 'Til bords med The Crown' har han samlet oppskrifter fra Victoriatiden og fram til i dag. Han har fått tilgang til arkiver, og dagens kokker på kongehuset har gitt ham oppskriftene på det de serverer til daglig på slottet: frokost, lunsj, piknik, og de store begivenhetene, som kroningen og banketter. Vi får vite matvanene til dagens kongepar, hva de liker å spise og drikke når og hvor. Dette er stor underholdning, og gir innsikt i historien til det britiske kongehuset sett fra en gastronomisk vinkel - ikke bare kongene og dronningene, men også kokker, kjøkkenpersonale og servitører. Her er over 100 oppskrifter for enhver anledning, fra den enkle hverdagskosten, til de store anledninger. Det er fortellinger om tradisjonene og livrettene, fra dronning Victoria til i dag. Alle oppskriftene er lette å følge, med nøye beskrivelser av ingredienser, prosesser og presentasjon.
Hylleplass:
q 641.5942 PAR
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Til bords med the crown : konge
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=665059