Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
Bok . - 160 sider
Originaltittel:
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Maten spiller en viktig rolle i Jane Austens romaner, fra pikniken på Box Hill og middagen under Netherfield-ballet, til Mrs. Bennets familiemiddager og jordbærplukking på Donwell Abbey. «Til bords med Jane Austen» tilbyr et overdådig utvalg av oppskrifter som fanger ånden og matgleden i Austens verden under regencytiden, men er tilpasset vår moderne tid. De 70 oppskriftene - blant dem Hvit suppe fra Netherfield, Paier til Box Hill-piknik, General Tilneys varme sjokolade og Lekker og sommerlig bærdessert - gir et unikt og sjarmerende innblikk i Austens verk. Denne vakre kokeboken inneholder også korte artikler og kommentarer til oppskriftene, slik at leserne fascinert kan fordype seg i den verdenen som tilhørte vår yndlingsforfatter.
Hylleplass:
q 641.5 AND
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tønsberg Voksen fagRetur eieravdeling
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Til bords med Jane Austen : opp
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=665058