Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
Bok . - 183 sider
Originaltittel:
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Har du lyst til å lage skikkelig gode middager som ikke koster skjorta? Ta en titt på disse oppskriftene og prøv dem, du kommer til å bli overrasket når du smaker middagene! Lær å handle smartere og unngå å kaste mat, så er mange penger spart! Når prisene stiger, rentene biter og havregrøten truer i det fjerne: Ikke gi opp, hjelpen er på vei. Det er nemlig fullt mulig å spise som en konge uten at det samtidig koster skjorta. I denne boken viser forfatterne deg hvordan du kan lage en rekke skikkelige gode, men rimelige middager. Det finnes en hel rekke billige og alminnelige råvarer som faktisk innehar fantastiske kulinariske kvaliteter. I jakten på det eksklusive og sjeldne overser vi kjøleskapets hverdagshelter. Billige kjøttstykker som, med litt ekstra tid, blir så møre og saftige at de nærmest smelter på tunga. Rotfrukter i alle regnbuens farger. Nydampede blåskjell. stekt sei, spinat, løk, epler, nybakt brød. Og hermetikk! Ja, hermetikk. Brukt riktig er alt dette virkelige delikatesser som du kan unne deg en hvilken som helst tirsdag. Så bla om, bli mett, spar penger. PS. du får også utvalgte vintips på budsjett fra VGs vin-Sara Sara Døscher er VGs faste vinskribent, med over 20 års erfaring som sommelier, forfatter og foredragsholder. Dette er hennes sjette bok. Klaus Døscher er matentusiast og hobbykokk.Dette er hans tredje kokebok sammen med Sara.
Hylleplass:
q 641.5 DØS
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tønsberg Voksen fagUtlånt til 7/6/2024
Har du lyst til å lage skikkelig gode middager som ikke koster skjorta? Ta en titt på disse oppskriftene og prøv dem, du kommer til å bli overrasket når du smaker middagene! Lær å handle smartere og unngå å kaste mat, så er mange penger spart! Når prisene stiger, rentene biter og havregrøten truer i det fjerne: Ikke gi opp, hjelpen er på vei. Det er nemlig fullt mulig å spise som en konge uten at det samtidig koster skjorta. I denne boken viser forfatterne deg hvordan du kan lage en rekke skikkelige gode, men rimelige middager. Det finnes en hel rekke billige og alminnelige råvarer som faktisk innehar fantastiske kulinariske kvaliteter. I jakten på det eksklusive og sjeldne overser vi kjøleskapets hverdagshelter. Billige kjøttstykker som, med litt ekstra tid, blir så møre og saftige at de nærmest smelter på tunga. Rotfrukter i alle regnbuens farger. Nydampede blåskjell. stekt sei, spinat, løk, epler, nybakt brød. Og hermetikk! Ja, hermetikk. Brukt riktig er alt dette virkelige delikatesser som du kan unne deg en hvilken som helst tirsdag. Så bla om, bli mett, spar penger. PS. du får også utvalgte vintips på budsjett fra VGs vin-Sara Sara Døscher er VGs faste vinskribent, med over 20 års erfaring som sommelier, forfatter og foredragsholder. Dette er hennes sjette bok. Klaus Døscher er matentusiast og hobbykokk.Dette er hans tredje kokebok sammen med Sara.

Sprudlende! : : 101 flasker med bobler


av Sara Døscher (fagkonsulent: Cathinca Dege)
Bok utgitt 2021
Ledig (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag 641.2 D)
Bestill Husk denne

Suppe på en spiker : middager og vin på budsjett


av Sara Døscher (Sara & Klaus Døscher ; foto: Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley)
Bok utgitt 2024
Ingen ledig (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag q 641.5 DØS)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Suppe på en spiker : middager o
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom

Fra trefflista

https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=657746