Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Bilde mangler
Utgitt:
2001 . - Bok . - 249 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
"Jeg ønsker å lage enkel mat med de aller beste råvarene som er å oppdrive, "Maten skal være 'naken' og strippet for alt fiksfakseri, slik jeg lager maten hjemme hos meg selv." Dette er Jamie Olivers matfilosofi. Jamie Oliver er den upretensiøse og rocka unge tv-kokken. Samtidig er han også Storbritannias mest talentfulle og spennende kjøkkensjef. Han begynte tidlig å lage mat. Etter utdanningen jobbet han i Frankrike og Italia, og har deretter samarbeidet med mange av de største i den britiske restaurantverdenen, blant annet på The River Café. Den første kokeboken hans er full av enkle og gode oppskrifter hvor både atmosfære og stemning gjenkjennes fra tv-programmene. I tillegg til oppskriftene får du nyttige og gode tips.
Hylleplass:
641.5 O
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

5 ingredients Mediterranean


av Jamie Oliver (food photography David Loftus ; design James Verity)
Bok utgitt 2023
Ledig (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag q 641.5 OLI)
Bestill Husk denne

Billy and the giant adventure


av Jamie Oliver (illustrated by Mónica Armiño)
Bok utgitt 2023
Ledig (Avd.: Tønsberg Barn - Plassering: engelsk u 82 OLI)
Bestill Husk denne

Mat fra Jamies kjøkken : : the naked chef


av Jamie Oliver
Bok utgitt 2001
Ledig (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag 641.5 O)
Bestill Husk denne

Together


av Jamie Oliver (photography, David Loftus, Levon Biss & Paul Stuart)
Bok utgitt 2021
Ingen ledig (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag 641.5 O)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Mat fra Jamies kjøkken : : the
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=646916