Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
"4.0
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
[2021] . - Bok . - 127 sider
Bokmål
Opplysninger:
Ny matbok av vår mest populære og prisbelønte forfatter. Skogen bugner av fristende og smakfulle bær som bare venter på å bli plukket. Denne boka er en veileder til hvordan du best konserverer og lager de mest spennende produkter av de vanligste ville bær. Produksjon av saft, råsaft, syltetøy, sirup, gelé, gløgg, desserter, kaker og brød beskrives steg for steg med tekst og bilder. De aller fleste bærsortene kan nytes ferske. Andre typer gir eventyrlige smaker når de blir foredlet.
Hylleplass:
641.6 W
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

Mat på bålet


av Kirsten Winge (Kirsten Winge og Arne Nohr)
Bok utgitt 2019
Ledig (Avd.: Tjøme - Plassering: fag 641.5 W)
Bestill Husk denne

Moltetur


av Kirsten Winge (Kirsten Winge og Arne Nohr)
Bok utgitt 2020
Hylle: 641.3 W
Husk denne

Perfekt viltkjøtt : Kirstens beste tips


av Kirsten Winge (Kirsten Winge og Arne Nohr (foto))
Bok utgitt 2016
Hylle: q 641.6 W
Husk denne

Den store høsteboka : alt du trenger å vite om høsting og bruk av bær og vekster


av Kirsten Winge (Kirsten Winge og Arne Nohr (foto))
Bok utgitt 2017
Ledig (Avd.: Tjøme - Plassering: fag q 641.6 W)
Bestill Husk denne

Ville bær : rå smak


av Kirsten Winge (Kirsten Winge og Arne Nohr)
Bok utgitt 2021
Ingen ledig (Avd.: Tjøme - Plassering: fag 641.6 W)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Ville bær : rå smak
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=599032