Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
"4.0
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
[2019] . - Bok . - 121 sider
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Boken beskriver våre unike og merkelige mattradisjoner. 22 retter utviklet siden vikingtiden og som har overlevd gjennom tidene. Hver rett er presentert i sin historiske kontekst med morsomme illustrasjoner. Du lærer om konserveringsmetoder og betydningen av matrettene i den norske kulturen. Dette er en bok for små og store, unge og gamle, nordmenn og de som elsker nordmenn. Det er en bok om det unike og merkelige nordmenn spiser, satt på spissen og presentert med humor. Illustrasjonene er tegnet av illustratøren av The social guidebook to Norway.
Hylleplass:
394.1 S
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

Akevittboka : den nordiske akevittrevolusjonen


av Arnt Steffensen ([forfatter: Arnt Steffensen])
Bok utgitt 2017
Hylle: 641.2 S
Husk denne

Fredagscocktail : fra Old Fashioned til Pornstar Martini gode historier - enkle oppskrifter


av Arnt Steffensen (foto: Line Dammen)
Bok utgitt 2021
Ledig (Avd.: Revetal Voksen - Plassering: fag 641.87 S)
Bestill Husk denne

En smak av norsk kultur : det unike og merkelige vi spiser


av Arnt Steffensen (forfatter: Arnt Steffensen ; illustratør: Elise H. Kollerud)
Bok utgitt 2019
Hylle: 394.1 S
Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om En smak av norsk kultur : det u
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=482672