Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2017 . - Bok . - 125 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Mange velger glutenfri mat, enten på grunn av allergi eller intoleranse eller ganske enkelt for å få et sunnere og mer variert kosthold. Denne boken er en utmerket guide for deg som vil lage mat uten gluten og samtidig lære deg mer om de alternative råvarene som finnes. I boken finner du oppskrifter på lekre pasta- og nudelretter, rustikke pizzaer, sprø empanadas, mettende paier, lekre burgere med brød, kinesiske dumplings, indisk pakora, meksikansk tacofest og bakte desserter. Uansett om du spiser alt mulig eller er vegetarianer eller veganer, finner du noe å bli inspirert av. Boken inneholder også en oversikt over glutenfrie melsorter og andre produkter, samt tips om hvordan du lykkes best i kjøkkenet uten gluten. Forfatterne Susanne Hovenäs og Nilla Gunnarsson har smak, kvalitet og holdbarhet som ledetråd i sin matlaging. Sammen har de tidligere skrevet den populære boken Baka glutenfritt fra 2015. De fantastiske bildene er tatt av Eva Hildén Smith.
Hylleplass:
641.5 H
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Mange velger glutenfri mat, enten på grunn av allergi eller intoleranse eller ganske enkelte for å få et sunnere og mer variert kosthold. Denne boken er en utmerket guide for deg som vil lage mat uten gluten og samtidig lære deg mer om de alternative råvarene som finnes. I boken finner du oppskrifter på lekre pasta- og nudelretter, rustikke pizzaer, sprø empanadas, mettende paier, lekre burgere med brød, kinesiske dumplings, indisk pakora, meksikansk tacofest og bakte desserter. Uansett om du spiser alt mulig eller er vegetarianer eller veganer, finner du noe å bli inspirert av. Boken inneholder også en oversikt over glutenfrie melsorter og andre produkter, samt tips om hvordan du lykkes best i kjøkkenet uten gluten. Forfatterne Susanne Hovenäs og Nilla Gunnarsson har smak, kvalitet og holdbarhet som ledetråd i sin matlaging. Sammen har de tidligere skrevet den populære boken Baka glutenfritt fra 2015. De fantastiske bildene er tatt av Eva Hildén Smith.

Glutenfri baking : brød og søte favoritter


av Susanne Hovenäs (Susanne Hovenäs & Malin Randeniye ; foto Eva Hildén ; oversatt fra svensk av Camilla Jensen)
Bok utgitt 2019
Hylle: 641.81 H
Husk denne

Glutenfri : pizza, pasta, paier og mye mer


av Susanne Hovenäs (Susanne Hovenäs, Nilla Gunnarsson ; foto: Eva Hildén Smith ; oversettelse: Ann Høydalsnes)
Bok utgitt 2017
Hylle: 641.5 H
Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Glutenfri : pizza, pasta, paier
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=416802