Hopp over navigasjon

Hovedbiblioteket stengt 12. august til 12. oktober.
Hovedbiblioteket i Tønsberg skal få nye gulv i 1. og 2. etasje! Frem til vi stenger er samlingen tilgjengelig for publikum, men den vil gradvis bli flyttet ned i underetasjen.


         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
"5.0
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2017 . - Bok . - 383 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Det franske kjøkkenet er et av verdens beste, men er ofte komplisert. Det er derfor en liten revolusjon at en bok som oppfordrer til å gjøre det kulinarisk enkelt, er blitt en gigantisk salgssuksess i Frankrike. I løpet av kort tid har den solgt 1 million eksemplarer! Dette er VERDENS ENKLESTE KOKEBOK. Ingen av oppskriftene krever mer enn fire arbeidsoperasjoner eller har mer enn seks ingredienser, og boken er illustrert med over 1000 fotografier. Jean-François Mallet begynte karrieren sin i kjøkkenet til toppkokker som Joël Robuchon og Michel Rostang. Senere ble han matfotograf og kokebokforfatter. I Simplissime har han hentet inspirasjon fra alle verdenshjørner, og i boken finnes det klassiske retter med kylling, biff og fisk, side om side med asiatisk-inspirert gatemat, friske salater og masse annet snadder. Oppskriftene er metodiske, smarte og morsomme - og de virker. Trinn-for-trinn forteller de deg akkurat hva du skal gjøre for raskt å kunne sette fantastisk god mat på bordet.
Hylleplass:
641.5 M
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Det franske kjøkkenet er et av verdens beste, men er ofte komplisert. Det er derfor en liten revolusjon at en bok som oppfordrer til å gjøre det kulinarisk enkelt, er blitt en gigantisk salgssuksess i Frankrike. I løpet av kort tid har den solgt nesten 600 000 eksemplarer! Boken er oversatt eller under oversettelse til 22 språk. Dette er VERDENS ENKLESTE KOKEBOK. Ingen av oppskriftene krever mer enn fire arbeidsoperasjoner eller har mer enn seks ingredienser, og boken er illustrert med over 1000 fotografier. Jean-François Mallet begynte karrieren sin i kjøkkenet til toppkokker som Joël Robuchon og Michel Rostang. Senere ble han matfotograf og kokebokforfatter. I Simplissime har han hentet inspirasjon fra alle verdenshjørner, og i boken finnes det klassiske retter med kylling, biff og fisk, side om side med asiatisk-inspirert gatemat, friske salater og masse annet snadder. Oppskriftene er metodiske, smarte og morsomme - og de virker. Trinn-for-trinn forteller de deg akkurat hva du skal gjøre for raskt å kunne sette fantastisk god mat på bordet.
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Simplissime : verdens enkleste
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=414337