Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2014 . - Bok . - 189 s.
Bokmål
Opplysninger:
Denne kokeboken er et hjelpemiddel for alle som er allergiske eller overfølsomme mot viktige matvarer som egg, melk eller hvete/gluten, eller lager mat til noen som er det. Boken innholder supper, middagsretter, gjærbakst, kaker, desserter og godteri, med og uten gluten, egg og melk. Boken gir også tips om matoverfølsomhet. Det er lagt vekt på å bruke råvarer som er lett tilgjengelige og utvalget består av mat som er vanlig og viktig i norsk kosthold. NB: boken er en revidert utgave av Voksentoppens allergikokebok (2007).
Hylleplass:
q 641.5631 M
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Allergikokebok : for hele famil
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=402931