Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
cop. 2016 . - Bok . - 159 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Fermentering, eller gjæring, er en tradisjonsrik metode for konservering av mat. Denne boka inneholder 35 oppskrifter på fermenterte frukt og grønnsaker: drikker, surkål, sauser og annet tilbehør, samt den koreanske kimchi, som har blitt et populært innslag på norske restaurantbord. Her lærer du også å lage den forfriskende tedrikken kombucha. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
641.4 P
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tønsberg Voksen fagUtlånt til 4/7/2024

Fermentering : kraut, kimchi og kombucha


av Shane Peterson (Shane Peterson, Søren Ejlersen & Ditte Ingemann)
Bok utgitt 2015
Ingen ledig (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag 664 P)
Bestill Husk denne

Kom i gang med fermentering : godt, sunt og enkelt


av Shane Peterson (Shane Peterson, Søren Ejlersen og Ditte Ingemann ; oversatt av Irene Inman Tjørve)
Bok utgitt 2016
Ingen ledig (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag 641.4 P)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Kom i gang med fermentering : g
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom

Fra trefflista

https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=396949