Hopp over navigasjon
         
Mobile site

Cover photo
""
Sign in to give your star rating
Published:
2015 . - Book . - 224 s.
Norwegian, Bokmål
Information:
Boka inneholder alt du trenger å vite for å brygge en perfekt kopp kaffe: informasjon om ulike kaffesorter, kvalitet, oppbevaring, brenning og kverning. Forfatteren forklarer hvordan man kan identifisere og sammenligne smaker, teksturer, syrenivå og ettersmak i de forskjellige kaffetypene. Trinn for trinn-forklaringer viser hvordan du gjør klar bønnene, bruker bryggeutstyr og lager små kunstverk i kaffen - også kalt latte art. I tillegg inneholder boka ca. 100 oppskrifter fra hele verden, som affogato, café au lait, frappé og flat white. Anette Moldvær er barista og har vunnet priser i flere internasjonale konkurranser.
Item location:
641.637 M
Borrow       Add to selection list

(beta)Be the first to write a review
Finnes det noe bedre enn lukten og smaken av kaffe?

Norge er et av landene i verden der det drikkes mest kaffe. Vi drikker mye kaffe både hjemme og på kaffebar, og interessen for å utforske nye smaker er økende. Boken gir innblikk i hvordan man identifiserer og sammenligner smaker, teksturer, syrenivå og ettersmak i ulike typer kaffe. Du får også informasjon om kaffekvalitet, oppbevaring, brenning og kverning.

Anette Moldvær viser deg verdens beste kaffebønner og forteller om hvordan man skiller arabicaer fra robustaer og typicaer fra bourboner. Trinn-for-trinn-teknikker viser hvordan du klargjør bønnene, behersker forskjellig bryggerutstyr og skaper vakker latte art akkurat som en barista.

Mer enn 100 gode oppskrifter fra hele verden, som flat white, frappé mocha, affogato og café au lait, vil glede smaksløkene dine. I tillegg får du vite hvordan du kan kombinere ulike smaker ved å bruke siruper og smakstilsetninger.

Denne boken gir deg det du trenger for å lage en perfekt kopp kaffe!

Anette Moldvær begynte karrieren som barista i Norge i 1999. Hun er medeier av Square Mile Coffee Roasters, et prisbelønt kaffebrenneri i London. Anette besøker kaffeprodusenter verden rundt for å finne den beste kaffen. Hun er dommer i internasjonale konkurranser, brente vinnerespressoen i World Barista Championship i 2007, 2008 og 2009, og vant World Cup Tasters Championship i 2007.

Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Kaffe
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives

Selection list

Empty

From previous search

https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=369554