Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
cop. 2014 . - Bok . - 231 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Kokkene på Kulinarisk Akademi i Oslo viser her hvordan man kan lage enkle, raske sauser til alle anledninger. Boka inneholder 130 oppskrifter på kalde og varme sauser, som spenner fra brun saus og bechamel til majones, dessertfyll og suppebaser. Boka er delt inn i følgende kapitler: Klassikere, Kjøtt, Fugl, Fisk og skalldyr, Grønt, Søtt, Kraft og Prosesser.
Hylleplass:
q 641.81 S
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
En komplett kokebok om saus og kraft! Noen av Norges beste kokker jobber på Kulinarisk Akademi i Oslo, og i denne kokeboka lærer de bort det kanskje viktigste i et måltid, nemlig saus og kraft. En fantastisk saus får ethvert måltid til å skinne, og middagen blir aldri det samme etter at du har lært deg å lage god saus. Enhver hobbykokk bør vite hvordan en god saus blir til, og mange sauser er faktisk veldig enkle og raske å lage. Du lærer - gjennom oppskrifter, videoer og bilder - hvordan du trinn for trinn lager saus like bra som proffene. Saus & Kraft er i grunnen en komplett kokebok. Her får du mer enn 130 oppskrifter på alle typer sauser og klassiske retter, og mange gode råd og tips. Kan du det som står her, klarer du deg glimrende både i hverdagen og når det kalles til fest.
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Saus & kraft : sauseskolen
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=361437