Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
cop. 2013 . - Bok . - 159 s.
Bokmål
Opplysninger:
Hamburgeren er en matrett med ikonisk status. Teamet bak restauranten Døgnvill Bar & Burger presenterer her sine beste oppskrifter, smakskombinasjoner og tilberedningstips. Boka inneholder både klassiske og mer utradisjonelle oppskrifter, blant annet kylling-, lam- og vegetarburgere. I tillegg får du oppskrifter på tilbehør, sauser, brød, desserter og milkshaker. Gjennomillustrert.
Hylleplass:
q 641.82 H
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Få matretter har en mer ikonisk status enn hamburgeren. Teamet på Døgnvill Bar & Burger har viet år av sitt liv for å finne frem til den beste burgeren, og i Burgerboka presenterer kjøkkensjef Panos Konstantinidis og daglig leder Tarje Haakstad restaurantens beste oppskrifter, smakskombinasjoner og tilberedningstips.

Burgerboka gir deg muligheten til å lage de samme burgerne hjemme. Her finner du de klassiske burgeroppskriftene, men også Døgnvills bestselgere som Chipotleburgeren, BCN og MR. President, i tillegg til oppskrifter på kylling-, lam- og vegetarburgere. Du finner selvsagt også oppskrifter på det beste tilbehøret, sausene, brød, desserter, samt kanskje verdens beste milkshaker.

Døgnvills mål er å lage best mulige hamburgere, med fantastiske råvarer og tradisjonelt håndverk. Vi vil gi hamburgeren den posisjonen den fortjener, som et utsøkt måltid og “kongen av sandwichene”.

Full av profesjonelle tips fra Døgnvills kjøkkensjef om tilberedning og presentasjon, samt vakre fotografier, gjør at Burgerboka er laget for alle som vil lære å lage knallgode burgere.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Burgerboka
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=347546