Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
cop. 2011 . - Bok . - 520 s.
Bokmål
Hylleplass:
641.338 V
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Krydderleksikon er en alfabetisk oversikt over krydder, urter, kryddersauser, og andre smakstilsetninger fra hele verden, fra eksotisk korarima til dagligdags svart pepper.

Denne boka har en naturlig plass på alle kjøkken enten du er profesjonell kokk eller glad amatør. Foruten gastronomisk relevant informasjon som beskrivelse av smak og anvendelse, gir artiklene en enkel botanisk karakteristikk av de forskjellige urtene og krydderplantene. Artiklene inneholder også plantenavn på en rekke språk, samt historiske anekdoter. Blandingskrydder og kryddersauser er beskrevet med innhold, opprinnelsesland og bruksområder.

Oppslagsverket har register på latin og engelsk, i tillegg til en flerspråklig ordliste med lokale navn, noe som gjør det lettere å utforske eksotiske kjøkken og matkulturer.

Side
Innledning8
Krydder A-Å14
Litt botanikk189
Latinsk ordliste499
Engelsk ordliste499
Ordliste andre språk513
Kilder517
Bildeliste518

Bestemors hage


av Kari Vetlesen
Bok utgitt 2012
Hylle: 635 V
Husk denne

Julens krydder


av Kari Vetlesen
Bok utgitt 2015
Ledig (Avd.: Revetal Voksen - Plassering: Fag 641.3 V)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Krydderleksikon : med urter og
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=301898