Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2011 . - Bok . - 255 s.
Bokmål
Hylleplass:
q 641.5944 F
Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Boka inneholder mer enn 100 oppskrifter fra verdens mest bejublede matland. Her finner du både supper, hors d'oeuvres, terriner, vilt- og sjømatspesialiteter, vegetarretter, desserter og bakverk.Boken gir et innblikk i hvordan geografi, klima, kultur og tradisjoner har bidratt til å skape en rik og variert matkultur, der de mange regionale retningene gir et nesten overveldende mangfold.Boka tar oss med til et land der bønder, håndverkere, kjøkkensjefer og hjemmekokker med lidenskap for gode råvarer, alle bidrar til å vedlikeholde og nytolke nasjonens store kulinariske arv.
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Frankrike
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=298047