Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
"4.3
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2010 . - DVD . - 1 DVD (1 t, 58 min)
Engelsk
Sjanger:
Opplysninger:
Aldersgrense: 11 år
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tønsberg Voksen utl.voksenvidPå hylla
Tjøme utl.voksenvidPå hylla
Julia Child var på 1960/70 tallet en like kjent fjernsynskokk i USA, som Ingrid Espelid Hovig her hjemme, men for Julia var det franske kjøkken lidenskapen. Fra hun ankommer Paris i 1948 og spiser sin første Sole Meunière, blir dette en frydefull kulinarisk reise, Cordon Bleu-skolen inkludert. Julie Powell vil bli forfatter, nærmer seg de 30 og føler at hun så langt ikke har mye å vise til. I 2002 bestemmer hun seg for å skrive en blogg om hvordan hun gjennom ett år skal lage alle de 524 oppskriftene i Julias kokebok Mastering the Art of French Cooking. Julie sliter naturlig nok med oppskriftene, men har til gjengjeld verdens koseligste mann. Det har også Julia.
Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Julie & Julia
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=280272