Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2007 . - Bok . - 85 s.
Bokmål
Hylleplass:
641.872 D
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Vinlegging
for begynnere

Med vingjær, sukker og saft fra frukter og bær kan man lage sin egen vin. Boken har oppskrifter og framgangsmåter for å lage vin av råvarer som rabarbra, stikkelsbær, jordbær, rips, bringebær, molter, kirsebær, blåbær, plommer, tyttebær, epler, pærer, nyper, rognebær, slåpebær og bjørnebær. Oppskriftene gir 10 liter vin av gangen.

Side
FORORD8
TIDSSKJEMA FOR HJEMMELAGD VIN10
FREMSTILLING AV VIN11
FRUKT OG BÆR SOM EGNER SEG GODT TIL VIN14
SAFTKOKEMETODEN20
REDSKAPER FOR VINFREMSTILLING21
TILSETNINGER22
ALKOHOLLOVEN25
OPPSKRIFTER28
BÆR- OG FRUKTREGISTER85
STIKKORDREGISTER85

Sunn mat med antioksidanter : spis for et bedre liv


av Anita Danielson ([oversettelse: Nils Petter Thuesen])
Bok utgitt 2001
Ledig (Avd.: Berg kretsfengsel - Plassering: fag 641.5 D)
Bestill Husk denne

Vinlegging for nybegynnere


av Anita Danielson (forfatter: Anita Danielson ; foto: Kent Jardhammar ; til norsk ved Hege Frydenlund)
Bok utgitt 2007
Ledig (Avd.: Tønsberg Voksen - Plassering: fag 641.872 D)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Vinlegging for nybegynnere
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=241623