Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
cop. 1998 . - Bok . - 144 s.
Bokmål
Hylleplass:
q 641.5952 H

Purret! Det er uvisst når og om denne blir tilgjengelig Bestill       Les e-bok Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tønsberg Voksen fagUtlånt til 25/4/2024
Japan

I kirsebærblomstenes og soloppgangens land finner man eldgamle tradisjoner og kunstformer side om side med hypermoderne teknologi. Også på det kulinariske området holdes gamle tradisjoner omhyggelig i hevd selv om nymotens hurtigmat for lengst har gjort sitt inntog. Japansk mat er preget av utsøkt enkelhet og raffinement og skal like mye være en nytelse for øyet som for ganen. Denne vakkert illustrerte boka gir deg oppskrifter på matretter som japanerne lager hjemme hos seg selv.

Side
Japan: Soloppgangens land7
Land og folk9
Hokkaido og Nord-Japan10
Kansai12
Midt-Japan og Tokyo14
Det milde sør16
Festivaler og gavetradisjoner18
Den japanske familien20
En kort innføring i stil22
Spisesteder og spesialiteter24
Oppskrifter27
Supper27
Tofu og egg47
Salater og grønnsaker59
Ris73
Kjøtt og fjærfe83
Fisk, sushi og sashimi99
Søtsaker127
- 
Menyforslag138
Ordliste140
Register143

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Japan
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=150197