Hopp over navigasjon
         
Mobile site

Cover photo
"5.0
Sign in to give your star rating
Published:
2017 . - Book . - 383 s.
Norwegian, Bokmål
Genre:
Information:
Det franske kjøkkenet er et av verdens beste, men er ofte komplisert. Det er derfor en liten revolusjon at en bok som oppfordrer til å gjøre det kulinarisk enkelt, er blitt en gigantisk salgssuksess i Frankrike. I løpet av kort tid har den solgt 1 million eksemplarer! Dette er VERDENS ENKLESTE KOKEBOK. Ingen av oppskriftene krever mer enn fire arbeidsoperasjoner eller har mer enn seks ingredienser, og boken er illustrert med over 1000 fotografier. Jean-François Mallet begynte karrieren sin i kjøkkenet til toppkokker som Joël Robuchon og Michel Rostang. Senere ble han matfotograf og kokebokforfatter. I Simplissime har han hentet inspirasjon fra alle verdenshjørner, og i boken finnes det klassiske retter med kylling, biff og fisk, side om side med asiatisk-inspirert gatemat, friske salater og masse annet snadder. Oppskriftene er metodiske, smarte og morsomme - og de virker. Trinn-for-trinn forteller de deg akkurat hva du skal gjøre for raskt å kunne sette fantastisk god mat på bordet.
Item location:
641.5 M
Add to selection list

(beta)Be the first to write a review
Det franske kjøkkenet er et av verdens beste, men er ofte komplisert. Det er derfor en liten revolusjon at en bok som oppfordrer til å gjøre det kulinarisk enkelt, er blitt en gigantisk salgssuksess i Frankrike. I løpet av kort tid har den solgt nesten 600 000 eksemplarer! Boken er oversatt eller under oversettelse til 22 språk. Dette er VERDENS ENKLESTE KOKEBOK. Ingen av oppskriftene krever mer enn fire arbeidsoperasjoner eller har mer enn seks ingredienser, og boken er illustrert med over 1000 fotografier. Jean-François Mallet begynte karrieren sin i kjøkkenet til toppkokker som Joël Robuchon og Michel Rostang. Senere ble han matfotograf og kokebokforfatter. I Simplissime har han hentet inspirasjon fra alle verdenshjørner, og i boken finnes det klassiske retter med kylling, biff og fisk, side om side med asiatisk-inspirert gatemat, friske salater og masse annet snadder. Oppskriftene er metodiske, smarte og morsomme - og de virker. Trinn-for-trinn forteller de deg akkurat hva du skal gjøre for raskt å kunne sette fantastisk god mat på bordet.
Always display this tab

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Always display this tab
  • Suggest this item to somebody: Simplissime : verdens enkleste
  • Share on Facebook
  • Show Facebook's Like button
  • Tweet
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Your suggestions
  • Display alternatives

Selection list

Empty
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=414337