Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
"5.0
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
641.815 K
63 s.
1. utg.: Landbruksforl., 1993 . - Har bibliografi, innholdsfortegnelse
82-529-3133-2 : Nkr 178.00 . - 978-82-529-3133-4
0236643
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Forlaget skriver om denne boka:
Lefsebaking er en del av vår nasjonale kulturarv. Denne boken inneholder omkring 130 oppskrifter på lefser fra hele landet.
Det finnes knapt noen bygd eller gård som ikke har sin egen lefse, og det holdes kurs i lefsebakst over hele landet. I Lefser fra hele landet har Ardis Kaspersen samlet 130 oppskrifter på lefser, smurninger og gommer fra de forskjellige landsdelene. Her finner vi hverdagslefser, havrelefser, potetlefser, mørlefser, klenning, de fineste bryllupslefsene, songrøt, søst og dravle. Boken er illustrert av den kjente kunstneren og illustratøren Egil Torin Næsheim.

Norges nasjonalretter : en matglad reise i vårt eget land


av Arne Brimi (Arne Brimi, Ardis Kaspersen)
Bok utgitt 2001
Hylle: q 641.59481 B
Husk denne

Lefser fra hele landet


av Ardis Kaspersen (illustrert av Egil Torin Næsheim)
Bok utgitt 2006
Ledig (Avd.: Revetal Voksen - Plassering: fag 641.815 K)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Lefser fra hele landet
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://tonsberg.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=236643