Dette er en alfabetisk oversikt over all verdens frukt, grønnsaker og bær. Fra tropiske abiu til nordlige åkerbær beskrives mer enn 1000 dyrkede og viltvoksende arter. Hver artikkel inneholder botanisk karakteristikk og informasjon om smak, anvendelse og næringsinnhold. I tillegg forteller oppslagsverket om de spiselige vekstenes opphav og historie. For å gjøre det enkelt å navigere i jordens mangfoldige kjøkkenhage inneholder boken dessuten plantenavn på en rekke språk samt flerspråklig register, også på latin. Frukt- og grønnsaksleksikon er det første i sitt slag i Norge. Det vil finne sin naturlige plass i bokhyllen til den matglade, hobbybotanikeren og alle med grønne interesser.
Dette er en alfabetisk oversikt over all verdens frukt, grønnsaker og bær. Fra tropiske abiu til nordlige åkerbær beskrives mer enn 1000 dyrkede og viltvoksende arter. Hver artikkel inneholder botanisk karakteristikk og informasjon om smak, anvendelse og næringsinnhold. I tillegg forteller oppslagsverket om de spiselige vekstenes opphav og historie. For å gjøre det enkelt å navigere i jordens mangfoldige kjøkkenhage inneholder boken dessuten plantenavn på en rekke språk samt flerspråklig register, også på latin. Frukt- og grønnsaksleksikon er det første i sitt slag i Norge. Det vil finne sin naturlige plass i bokhyllen til den matglade, hobbybotanikeren og alle med grønne interesser.