Har du noen gang drømt om å kunne lage mat som en profesjonell kokk? I Kokkelære finner du over 1000 oppskrifter fordelt på over 50 kapitler. Gausdal forklarer alt man trenger å vite om råvarene, og viser hvilke 40 grunnleggende tilberedningsteknikker du trenger for å kunne lage virkelig god mat, som en profesjonell kokk. Boken inneholder detaljerte steg-for-steg beskrivelser som demonstrerer alt fra grunnleggende kokkeferdigheter som kutteteknikk, brødbakst og filtrering, til mer krevende prosesser som partering av dyr, kompliserte konditorprosedyrer og tilberedning av spesielt vanskelige retter. Boken dekker alle sider av matlagingen, med vekt på hvordan kunnskapen kan fungere for deg hjemme på kjøkkenet.
Har du noen gang drømt om å kunne lage mat som en profesjonell kokk? Beherske det de kan, kjenne til deres hemmeligheter, få tilgang til kokkenes kunnskaper, oppskrifter, tips og råd. Med Kokkelære kan du endelig realisere denne drømmen. Med over 1000 oppskrifter fordelt på over 50 kapitler er Tom Victor Gausdals nye store kokebok en av de mest allsidige og nyttige kokebøkene noensinne utgitt på norsk, og en begivenhet for alle matinteresserte.
Kokkelære dekker alle sider av matlagingen, hele veien med vekt hvordan kunnskapen kan fungere for deg hjemme på kjøkkenet. Hvert av kapitlene er innholdsrike som en vanlig kokebok: I Kokkelære finner du for eksempel hele 44 forskjellige måter å tilberede poteter på - eller oppskrifter på nesten 150 forskjellige varme og kalde sauser til alle tenkelige retter og bruksområder. Her gir Tom Victor deg alle de tipsene du trenger for å tilberede fugl, fisk, kjøtt eller vilt slik proffene gjør det. Her får du framgangsmåter for safting og sylting, for tørking og salting, for bakst og konditorkunst, for petits fours og konfekt, for skum, strø og geleer. Prinsippet er ganske enkelt: Behersker du det som står i denne boka, er du en fullbefaren kokk.