Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Bilde mangler
Utgitt:
2015 . - Bok . - 624 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Har du noen gang drømt om å kunne lage mat som en profesjonell kokk? I Kokkelære finner du over 1000 oppskrifter fordelt på over 50 kapitler. Gausdal forklarer alt man trenger å vite om råvarene, og viser hvilke 40 grunnleggende tilberedningsteknikker du trenger for å kunne lage virkelig god mat, som en profesjonell kokk. Boken inneholder detaljerte steg-for-steg beskrivelser som demonstrerer alt fra grunnleggende kokkeferdigheter som kutteteknikk, brødbakst og filtrering, til mer krevende prosesser som partering av dyr, kompliserte konditorprosedyrer og tilberedning av spesielt vanskelige retter. Boken dekker alle sider av matlagingen, med vekt på hvordan kunnskapen kan fungere for deg hjemme på kjøkkenet.
Hylleplass:
q 641.5 G
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tjøme Retur eieravdeling
Berg kretsfengsel fag9.oppl. 2019På hylla

Fiskekokeboka


av Tom Victor Gausdal (Tom Victor Gausdal & Stian Floer ; matfoto: Ingvar Eriksson)
Bok på Bokmål | utgitt 2012
Hylle: 641.692 G
Husk denne

Grønnsakskokeboka


av Tom Victor Gausdal ([Tom Victor Gausdal & Stian Floer ; foto: Lars Petter Pettersen])
Bok på Bokmål | utgitt 2018
Ledig (Avd.: Tjøme - Plassering: fag 641.6 G)
Bestill Husk denne

Husmannskost : fra verdens nest beste kokk


av Tom Victor Gausdal (foto: Guri Dahl)
Bok på Bokmål | utgitt 2005
Hylle: q 641.59481 G
Husk denne

Kokkelære : den store kokeboka


av Tom Victor Gausdal (foto: Ingvar Eriksson)
Bok på Bokmål | utgitt 2015
Ledig (Avd.: Berg kretsfengsel - Plassering: fag q 641.5 G)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Kokkelære : den store kokeboka
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: