Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Bilde mangler
Utgitt:
[2020] . - Bok . - 205 sider
Bokmål
Opplysninger:
Bli med til Roma og nyt verdenshistorien servert i en bolle med pasta. Gjennom et måltid i Roma tar Andreas Viestad oss med på en kulinarisk reise i historien. Det handler om hvordan en liten innlandsby ble verdens største imperium, om smaken av grillet kjøtt som gjorde oss til mennesker, om den milde rusen fra en halv flaske vin, den søtsure smaken av mafia og slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Tankevekkende og underholdende om smakene som formet historien.
Hylleplass:
641.59456 V
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tjøme fagPå hylla
Revetal Voksen fagPå hylla

Gårdsmat fra hjertet av Norge


av Andreas Viestad (Andreas Viestad, Charlotte H. Sveinsen ; foto: Mette Randem)
Bok på Bokmål | utgitt 2020
Ledig (Avd.: Revetal Voksen - Plassering: fag 641.5 V)
Bestill Husk denne

Julemat


av Andreas Viestad (foto: Mette Randem)
Bok på Bokmål | utgitt 2014
Hylle: q 641.568 V
Husk denne

En middag i Roma : verdenshistorien i et måltid


av Andreas Viestad
Bok på Bokmål | utgitt 2020
Ledig (Avd.: Tjøme - Plassering: fag 641.59456 V)
Bestill Husk denne

Norsk mat


av Andreas Viestad (med Andreas Viestad ; foto: Mette Randem)
Bok på Bokmål | utgitt 2008
Hylle: 641.59481 V
Husk denne

Smak av krydder


av Andreas Viestad (foto: Mette Randem)
Bok på Bokmål | utgitt 2007
Hylle: q 641.638 V
Husk denne

Den store kjøtt-kokeboka


av Andreas Viestad (foto: Mette Randem)
Bok på Bokmål | utgitt 2015
Ingen ledig (Avd.: Revetal Voksen - Plassering: fag q 641.6 V)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om En middag i Roma : verdenshisto
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: