Heimelaga : gode norske smakar : over 120 freistande og stuttreiste oppskrifter på fisk, kjøt, vilt, grønt og andre matrettar frå naturens kjøken
Arne Brimi ; foto: Mette MøllerBrimi, Arne · Bok · Nynorsk · utgitt [2024] · Kokebøker
·
Hylleplass: q 641.59481 BRI
Ledig
Revetal Voksen: 1 av 1 ledig
Plassering: fag (hylleplass: q 641.59481 BRI)
Plassering: fag (hylleplass: q 641.59481 BRI)
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001665046 *003NO OsBA *00520240909122407.0 *007ta *008240605s2024 no e 0 0 nno d *009 nam a22 c 4500 *019 $bl *020 $a9788248932888$cNkr 479.00$qinnbundet *035 $a(NO-LaBS)45986502(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0729972 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda *08204$a641.59481$qNO-OsBA$223/nor/20240909 *090 $bq$c641.59481$dBRI *1001 $aBrimi, Arne$d1957-$0(NO-TrBIB)90178066$4aut$811$81$_47109900 *24010$aHeimelaga$_71834400 *24510$aHeimelaga$bgode norske smakar : over 120 freistande og stuttreiste oppskrifter på fisk, kjøt, vilt, grønt og andre matrettar frå naturens kjøken$cArne Brimi ; foto: Mette Møller *264 1$aOslo$bKagge forlag$c[2024] *300 $a223 sider$billustrasjoner i farger, kart *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mKjønn$af$812 *386 $mKjønn$am$811 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$81 *520 $aGode, norske smakar servert av den folkekjære kokken Arne Brimi. Heimelaga er ei ettertenksam og særeigen kokebok. Arne Brimi fortel om røter, verdiar, arv, sjølvberging, berekraft og stuttreist mat. Og dei over 100 oppskriftene er alle ankra i tradisjonell og moderne norsk kost basert på naturens kjøken, slik han er så kjend for. Arne Brimi skriv i Heimelaga at det aldri før har vore så mange gode kokkar her til lands som no, og at teknikk og lure knep kan lærast på sosiale medier av alle, og med vellykka resultatet. Men to ting vi ikkje får til på desse moderne plattformene er smak og direkte kommunikasjon mellom folk. Kanskje har interessa for mat aldri vore større? Det er berre å sjå kor mange som følger med på dei ulike sosiale medium. Midt i dette står han sjølv også og formidlar sine tankar. I denne boka får vi hans tankar samla om kvar vi står og kvar vi går, og han byr på over 100 deilige oppskrifter på rettar med enkle, reine, gode, smakfulle, stuttreiste og norske råvarer, som alle kan lage på kjøkenet heime. Boken inngår i BS Bestselger (Håndbøker, hobby og livsstil). *546 $aNynorsk tekst *65017$aMatlaging$zNorge$0(NO-OsBA)1118394$2bibbi$9nob$_70120700 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2ntsf$_68356900 *662 $aNoreg$0(NO-OsBA)1439340$2bibbi$9nno *662 $aNorge$0(NO-OsBA)1439340$2bibbi$9nob *7001 $aBrimi, Arne$d1957-$0(NO-TrBIB)90178066$tHeimelaga$_47109900 *7001 $aMøller, Mette$d1965-$0(NO-TrBIB)6096148$4ill$81$812$_71834500 *8521 $kq$h641.59481$iBRI *856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/202871ba-8860-4b89-9e91-a428071f9f46/original.jpg$3Omslagsbilde *856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/202871ba-8860-4b89-9e91-a428071f9f46/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde *950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor$_68357400 *950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor$_68357600 ^