Sjokoladeglede : fra hele Norge
redaktør: Roger Skjærstad ; reportasjefoto: Stian Furuseth ; matfotograf: Mats Dreyer ; tekst: MatMerethe i samarbeid med redaktør og produsenteneBok · Bokmål · utgitt 2022 · Kokebøker
·
Hylleplass: 641.6 S
Ikke ledig
Biblioteket har (for tiden) 0 eksemplarerHenter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001629611 *00520220901130620.0 *007ta *008220821t2022||||no# ###e#|||||00|#0#nob|d *00900000nam#a2200000#c#4500 *019 $bl *020 $a9788230355343$qinnbundet$cNkr 623.75 *035 $a(NO-LaBS)16857530(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150448169 *040 $aNO-OsBAS$bnob$erda *08204$a641.6374$qNO-OsBAS$223/nor *090 $c641.6$dS *24500$aSjokoladeglede :$bfra hele Norge$credaktør: Roger Skjærstad ; reportasjefoto: Stian Furuseth ; matfotograf: Mats Dreyer ; tekst: MatMerethe i samarbeid med redaktør og produsentene *250 $a1. utgave *264 1$a[Horten]$bSjokoladeNorge$c2022 *300 $a264 sider$billustrasjoner$c31 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/#1007$2rdamt *338 $abind$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/#1049$2rdact *386 $mCountry of origin$bNO *386 $mCountry of origin$bNO$0(NO-TrBIB)1535375976509$2bokbas *386 $mCountry of origin$bNO$0(NO-TrBIB)1656996720154$2bokbas *500 $a"En bok om sjokoladeentusiaster fra nord til sør. Smaken av lykke." - Tittelsiden *520 $aSjokoladeNorge har vært så heldige å få besøke 25 fantastiske produsenter av håndlaget sjokolade og konfekt, spredt utover hele Norge. I retur har vi fått med oss 50 herlige oppskrifter, en stor porsjon ny kunnskap og ikke minst en enorm glede, takknemlighet og beundring. På vår reise har vi blant annet fått smake på ekte håndlaget sjokolade produsert med metoden fra «bean to bar». Det serveres alt fra herlige sjokoladedrikker, små fantastiske munnfuller med utrolig varierte fyll, fra det søteste bær til kraftig blåmuggost, øl og spennende smak av cider. Fantastiske sjokoladeplater der kakaobønnene sin opprinnelse får skinne igjennom eller med søtt, salt og sprøtt. De vakreste konfekter med speilblank overflate har også blitt fortært, med den største begeistring. Sjokolademakerene har alle sitt særpreg og deler gjerne noen av sine favorittsmaker med deg. Oppskriftene passer fint for alle, fra de enkleste til de litt mer avanserte som krever litt øvelse. Her fristes det med inkakakao, fløyelsmyk ganache som smelter på tungen, små lekre konfekter, spennende marsipan, sjokoladeplater og andre fantastiske smaker, så her er det bare å glede seg. Sjokoladeeventyret ditt starter her 25 fantastiske produsenter av håndlaget sjokolade og konfekt. *65017$aSjokolade$9nob$2bokbas$_45961500 *651 7$aNorge$9nob$2bokbas$_10170400 *655 7$aKokebøker$9nob$2bokbas$_44867800 *7001 $aDreyer, Mats$d1985-$0(NO-TrBIB)1535375976509$4ill$_45285700 *7001 $aFuruseth, Stian$d1986-$0(NO-TrBIB)1656996720154$4ill$_68252900 *7001 $aMatMerethe$d1974-$4aut$_68253000 *7001 $aSkjærstad, Roger$0(NO-TrBIB)1656996720152$4edt$_68253100 *8521 $h641.6$iS *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/69/81/150448169/productimage_ORG_1ca08a1f7615d47c10f93a8e45c1f1c43d93607b.jpg$qimage/jpeg ^