På deling : mat vi lager når vi har folk til bords
Magnus Liøkel ; fotografier av Ole Kristian SamuelsenLiøkel, Magnus · Bok · Bokmål · utgitt 2021 · Kokebøker
·
Hylleplass: 641.5 L
Ikke ledig
ca 3 - 5 uker ventetidHenter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001607675 *003NO-LaBS *00520211011224655.0 *007t *008210531s2021 no er 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-02-70656-2$qinnbundet$cNkr 399.00 *0243 $a9788202706562 *035 $a(NO-LaBS)13256040(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150375046 *040 $bnor *08204$a641.5$223/nor$qNO-OsBAS *090 $c641.5$dL *1001 $aLiøkel, Magnus$d1989-$6(NO-LaBS)607675-1$_57200400 *24510$aPå deling$bmat vi lager når vi har folk til bords$cMagnus Liøkel ; fotografier av Ole Kristian Samuelsen *250 $a1. utgave *260 $aOslo$bCappelen Damm$c2021 *300 $a215 sider$billustrasjoner$c26 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)607675-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB)1629956464763 *500 $aOver tittelen: Sultne gutter *5208 $aFørste gang Sultne gutter traff hverandre, delte de en hamburger. Siden har de delt det meste. På deling er resultatet av utallige brunsjer, middager og småfuktige kvelder. Her finner du rettene Sultne gutter setter på bordet når de inviterer. Rettene er delt inn i bord med tanke på smakssammensetning og praktisk gjennomføring. Noen retter kan du lage i forveien, andre retter kan du slenge sammen rett før servering. Dermed slipper du å stresse livet av deg mens gjestene må underholde seg selv. Oppskriftene er ispedd historier fra guttenes liv. Om middager som gikk til helvete, klementiner i brun saus og gleden i et perfekt dekket bord. Gode måltider dreier seg jo tross alt om mer enn matlaging. Det handler om å skape minneverdige øyeblikk rundt bordet med folk du er glad i. Sultne gutter består av Magnus Liøkel og Ole Kristian Samuelsen. Magnus (f.1989) var jurist i Forsvaret frem til han flyttet til Oslo og begynte å jobbe som tekstforfatter. Ole (f. 1993) studerte finans på Handelshøyskolen BI før han tok seg jobb i bank. På Instagram deler de enkle oppskrifter og vakre bord via kontoen @sultnegutter. De har også en serie på Matkanalen og en digital takeaway-restaurant. *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_44867800 *7001 $aSamuelsen, Ole Kristian$d1993-$0(NO-TrBIB)1629956464763$8m$efotograf$4pht$_47844800 *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/46/50/150375046/productimage_ORG_99f668b7af2d0fa4ab2a6555155e58b34057d2e1.jpg$qimage/jpeg ^