Ville bær : rå smak
Kirsten Winge og Arne NohrWinge, Kirsten · Bok · Bokmål · utgitt [2021]
·
Hylleplass: 641.6 W
Ikke ledig
ca 3 - 5 uker ventetidHenter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0010599032 *003NO-LaBS *00520211011224315.0 *007t *008210602s2021 no er 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-419-5364-4$qheftet$cNkr 349.00 *0243 $a9788241953644 *035 $a(NO-LaBS)12816236(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150363755 *040 $bnor *08204$a641.647$223/nor$qNO-OsBAS *0831 $a641.6$223/nor$qNO-OsBAS *090 $c641.6$dW *1001 $aWinge, Kirsten$d1960-$6(NO-LaBS)599032-1$_49193500 *24510$aVille bær$brå smak$cKirsten Winge og Arne Nohr *260 $aBergen$bVigmostad Bjørke$c[2021] *300 $a127 sider$billustrasjoner$c25 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)599032-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB) 1470399608869 *5208 $aNy matbok av vår mest populære og prisbelønte forfatter. Skogen bugner av fristende og smakfulle bær som bare venter på å bli plukket. Denne boka er en veileder til hvordan du best konserverer og lager de mest spennende produkter av de vanligste ville bær. Produksjon av saft, råsaft, syltetøy, sirup, gelé, gløgg, desserter, kaker og brød beskrives steg for steg med tekst og bilder. De aller fleste bærsortene kan nytes ferske. Andre typer gir eventyrlige smaker når de blir foredlet. *65007$aBær$9nob$2Bokbasen AS$_46920400 *65007$aHjemmekonservering$9nob$2Bokbasen AS$_43682200 *7001 $aNohr, Arne$d1955-$0(NO-TrBIB) 1470399608869$8m$efotograf$4pht$_43813500 *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/55/37/150363755/productimage_ORG_65de05454842e08d2cde4d7a898982af4c92b101.jpg$qimage/jpeg ^