Bak glutenfritt : fra bagett til brownie
Friendly bread (Originaltittel) tekst Karin Moberg, Oscar Målevik ; foto Stefan Wettainen ; oversatt av Erik RøedMoberg, Karin q 641.815 M
Bok Bokmål utgitt 2013
Hylleplass: *0010559617 *003NO-LaBS *00520211011222641.0 *007t *008011115b xx e 0 nob d *009 n *019 $bl *020 $a978-82-02-42935-5$qib.$cNkr 349.00 *035 $a(NO-LaBS)10060730(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0377066 *041 $hswe *08274$qNO-OsBA$a641.815$25 *090 $bq$c641.815$dM *1001 $aMoberg, Karin$d1963-$6(NO-LaBS)559617-1$_46366700 *24510$aBak glutenfritt$bfra bagett til brownie$ctekst Karin Moberg, Oscar Målevik ; foto Stefan Wettainen ; oversatt av Erik Røed *2461 $aFriendly bread$iOriginaltittel *260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2013 *300 $a143 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)559617-3 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bsv.$0(NO-LaBS)559617-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bsv.$0(NO-LaBS)559617-2 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bsv.$0(NO-LaBS)559617-4 *500 $aOriginaltittel: Friendly bread *5058 $aHar innholdsfortegnelse, register *5208 $aMange spiser glutenfritt, enten på grunn av allergi, eller fordi de ønsker et sunnere alternativ til hvetebaksten. Denne boken inneholder oppskrifter på glutenfri bakst som brød, bagetter, knekkebrød, muffins, pai, boller, brownies, kaker og desserter. Karin Moberg driver et eget bakeri som selger glutenfritt bakverk. Boken er rikt illustrert med fotografier i farger. *65017$aBaking$xGlutenfri kost$2bibbi$9nor$_68729500 *7001 $aMålevik, Oscar$d1988-$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)559617-2$_46366800 *7001 $aRøed, Erik$eoversetter$4trl$6(NO-LaBS)559617-3$_46366900 *7001 $aWettainen, Stefan$d1968-$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)559617-4$_46367000 ^