Glutenfri baking : brød og søte favoritter
Originaltittel Susanne Hovenäs & Malin Randeniye ; foto Eva Hildén ; oversatt fra svensk av Camilla JensenHovenäs, Susanne · Bok · Bokmål · utgitt [2019] · Kokebøker
·
Hylleplass: 641.81 H
Ikke ledig
Biblioteket har (for tiden) 0 eksemplarerHenter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0010479290 *003NO-LaBS *00520211011215801.0 *007t *008190830s2019 no er 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-7488-909-5$qinnbundet$cNkr 349.00 *0243 $a9788274889095 *035 $a(NO-LaBS)12124753(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150309935 *040 $bnor *0411 $anob$hswe *08204$a641.815$223/nor$qNO-OsBAS *0830 $a641.81$223/nor$qNO-OsBAS *090 $c641.81$dH *1001 $aHovenäs, Susanne$d1970-$6(NO-LaBS)479290-1$_48329800 *24510$aGlutenfri baking$bbrød og søte favoritter$cSusanne Hovenäs & Malin Randeniye ; foto Eva Hildén ; oversatt fra svensk av Camilla Jensen *2461 $aBaka glutenfritt$iOriginaltittel *260 $a[Oslo]$bSolumbokvennen$c[2019] *300 $a125 sider$billustrasjoner$c25 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB) 90894868 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bSE$0(NO-LaBS)479290-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bSE$0(NO-TrBIB) 1499865477414 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bSE$0(NO-TrBIB)1560508703229 *500 $aKulturfond *500 $aOriginaltittel: Baka glutenfritt *5208 $aBrød og kaker av alle slag - her er hele familiens favorittbakst i glutenfri utgave! Dette er en inspirerende bok med oppskrifter for deg som liker å bake, uavhengig av erfaring, og som gjerne vil at alle skal kunne kose seg med nybakst - mettende muffins, syrlige matbrød og eventyrlige scones. Eller hvorfor ikke diske opp med kremfylte sjokolademakroner, raw food-støvsugere, søte sandkaker med bringebærsyltetøy og sprø havrekaramellkaker? I flere av oppskriftene er det også alternative forslag til melk og hvitt sukker, uten at det går på kompromiss med smaken. Her får du tips til hvordan du best kan lykkes med glutenfri bakst, og hvis du vil, kan du gjøre deg kjent med nye ingredienser som chiafrø, kokosolje og bjørkesøtt, og dessuten lære deg mer om glutenfrie melsorter og alternative søtningsmidler. *65007$aBakverk$9nob$2Bokbasen AS$_44921700 *65007$aGlutenfri kost$9nob$2Bokbasen AS$_45766300 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_44867800 *7001 $aHildén Smith, Eva$d1980-$0(NO-TrBIB) 1499865477414$8f$efotograf$4pht$_43919500 *7001 $aJensen, Camilla$0(NO-TrBIB) 90894868$8f$eoversetter$4trl$_43647500 *7001 $aRandeniye, Malin$d1983-$0(NO-TrBIB)1560508703229$8f$eforfatter$4aut$_45870800 *85641$amedia.boknett.no$uhttps://media.boknett.no/objects/35/99/150309935/productimage_ORG_a9d39a898003fe3144509b4d18604d08ad4533c3.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *90010$aSmith, Eva Hildén$jSE$zHildén Smith, Eva$_45325400 ^