Honning : oppskrifter, fakta, livet i bikuben
Espen SmithSmith, Espen · Bok · Bokmål · utgitt 2019 · Kokebøker
·
Hylleplass: 641.3 S
Ledig
Revetal Voksen: 1 av 1 ledig
Plassering: fag (hylleplass: 641.3 S)
Plassering: fag (hylleplass: 641.3 S)
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0010474579 *003NO-LaBS *00520211011215613.0 *007t *008190710s2019 no er 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-8211-612-1$qinnbundet$cNkr 399.00 *0243 $a9788282116121 *035 $a(NO-LaBS)12012073(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150320633 *040 $bnor *08204$a641.38$223/nor$qNO-OsBAS *0830 $a641.3$223/nor$qNO-OsBAS *090 $c641.3$dS *1001 $aSmith, Espen$d1962-$6(NO-LaBS)474579-1$_52546900 *24510$aHonning$boppskrifter, fakta, livet i bikuben$cEspen Smith *250 $a1. utgave *260 $aOslo$bVega forlag$c2019 *300 $a303 sider$billustrasjoner$c25 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)474579-1 *5208 $aVerdens beste naturprodukt! Denne boka handler om «naturens gull». Her får du lese om hva honning egentlig er for noe, hvordan den har fulgt oss som medisin og næringsmiddel gjennom historien - og ikke minst hva du kan bruke den til. Kjente kokker og restauranter som sverger til honning, gir deg oppskrifter på middagsretter, desserter og kaker, og på ulike former for drikke. Du får naturligvis også stifte bekjentskap med de flittige og fascinerende biene som lager honningen, du får møte mennesker som er lidenskapelig opptatt av kubene sine, og du får et unikt innblikk i livet i bigården gjennom året. Underveis finner du nyttige tips og søt kuriosa. Dette er boka for alle som elsker honning! Forfatter og kåsør Espen Smith (f. 1962) er ekspert på akevitt, øl, whisky - og honning. Han er en etterspurt foredragsholder, og han arrangerer stadig kulinariske temareiser med mat og drikke på menyen. Til daglig skriver han artikler om sine gastronomiske favorittemner, han underviser vinkelnere, og han utvikler produkter i samarbeid med produsentene. Espen har bidratt til flere bøker om norsk mathistorie. I 2018 var han juryleder for Norgesmesterskapet i honning. *65007$aBier$9nob$2Bokbasen AS$_45322800 *65007$aHonning$9nob$2Bokbasen AS$_45790100 *65007$aKulturhistorie$9nob$2Bokbasen AS$_43961100 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_44867800 *85641$amedia.boknett.no$uhttps://media.boknett.no/objects/33/06/150320633/productimage_ORG_be322e26e9a4263edac483f8654c9ada88a40114.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg ^