Grønnsakskokeboka
[Tom Victor Gausdal & Stian Floer ; foto: Lars Petter Pettersen]Gausdal, Tom Victor · Bok · Bokmål · utgitt 2018 · Kokebøker
·
Hylleplass: 641.6 G
Ledig
Tjøme: 1 av 1 ledig
Plassering: fag (hylleplass: 641.6 G)
Plassering: fag (hylleplass: 641.6 G)
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0010461783 *003NO-LaBS *00520211011215055.0 *007t *008181029s2018 no er 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-328-0207-4$qib.$cNkr 499.00 *0243 $a9788232802074 *035 $a(NO-LaBS)11458165(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150296326 *040 $bnor *08204$a641.65$223/nor$qNO-OsBAS *0831 $a641.6$223/nor$qNO-OsBAS *090 $c641.6$dG *1001 $aGausdal, Tom Victor$d1976-$6(NO-LaBS)461783-1$_50076100 *24510$aGrønnsakskokeboka$c[Tom Victor Gausdal & Stian Floer ; foto: Lars Petter Pettersen] *260 $aOslo$bPress$c2018 *300 $a448 s.$bkol. ill.$c26 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)461783-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB)11069062 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB)12064899 *5208 $aAlle har lyst til å lage grønnere og sunnere mat. Men hvordan få det til? Nå kommer endelig boka som gir deg svaret. Tom Victor Gausdal og Stian Flor er blant Norges aller fremste kokker og kokebokforfattere, med over 300 000 solgte bøker. Nå har de slått seg sammen for å formidle sine beste oppskrifter og råd om råvarene de selv liker aller best: grønnsaker. Grønnsakskokeboka er et nyttig, enkelt og inspirerende storverk, som garantert vil forandre måten du lager mat på - og gi alle i familien mer lyst på grønt til middag. I boka viser Tom Victor og Stian hvilke teknikker som egner seg best på grønnsakskjøkkenet, og hvordan du komponerer de beste grønnsaksrettene til familiemiddagen eller lunsjen - enten du liker pasta, supper, salater, eggeretter, former eller bakverk, for å nevne noe. En fyldig oppslagsdel går gjennom alle grønnsakene du finner i grønnsaksdisken, gir råd om tilberedning og teknikker, og samler alle grunnoppskriftene du trenger, fra grillet hjertesalat eller glaserte gulrøtter til kålstuing og rotmos. Enten du leter etter nye favorittmiddager for familien, eller sunt og spennende tilbehør til fisken eller kjøttstykket ditt, er Grønnsakskokeboka boka for deg. *65007$aGrønnsakretter$9nob$2Bokbasen AS$_43682100 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_44867800 *7001 $aFloer, Stian$d1976-$0(NO-TrBIB)12064899$8m$eforfatter$4aut$_45335100 *7001 $aPettersen, Lars Petter$d1977-$0(NO-TrBIB)11069062$8m$efotograf$4pht$_44032600 *85641$amedia.boknett.no$uhttps://media.boknett.no/objects/26/63/150296326/productimage_ORG_540e13f5b888a51d8d7bcddb382286f33515e2bf.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg ^