Jegertvillingenes kokebok : fugl, fisk, småvilt og storvilt
Erling S. Sundal, Kristine Thybo Hansen, Johanne Thybo Hansen ; foto: Kjell Ove StorvikSundal, Erling S. · Bok · Bokmål · utgitt cop. 2018 · Kokebøker
·
Hylleplass: 641.6 S
Ikke ledig
Biblioteket har (for tiden) 0 eksemplarerHenter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0010461282 *003NO-LaBS *00520211011215038.0 *007t *008181011s2018 no er 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-489-2214-8$qib.$cNkr 449.00 *0243 $a9788248922148 *035 $a(NO-LaBS)10996933(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150293143 *040 $bnor *08204$a641.69$223/nor$qNO-OsBAS *0831 $a641.6$223/nor$qNO-OsBAS *090 $c641.6$dS *1001 $aSundal, Erling S.$d1974-$6(NO-LaBS)461282-1$_57740900 *24510$aJegertvillingenes kokebok$bfugl, fisk, småvilt og storvilt$cErling S. Sundal, Kristine Thybo Hansen, Johanne Thybo Hansen ; foto: Kjell Ove Storvik *260 $aOslo$bKagge$ccop. 2018 *300 $a183 s.$bkol. ill.$c27 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)461282-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB)1530000869957 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB)1530000869958 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB)90598395 *5208 $aBli med de jaktfrelste tvillingene på jakt sammen med den like jaktentusiastiske superkokken, som disker opp den ene fisk- eller viltretten etter den andre. Her er oppskrifter på alt fra lettsaltede elgknoker med løk- og timiansaus, reinsdyrhjerte med hasselnøtt- og rognebærdressing, rypebrystsliders med blåskimmelkrem, grillet rådyrlår med lun høstsalat, pepperstekt villand, cæsarsalat med jerpe, pannestekt duebryst, bakte laksepuffer, müslipanert ørret og gravet villkveite med soppsoya, til søte desserter som sjokoladekake med soppkrokan og rømme og bålpannekake med multer. I tillegg er det grunnoppskrifter, som f.eks. på rognebærgelé, rosmarineddik og viltkrydder. Et eget avsnitt om flåing, ribbing, partering og filetering er også med. Betydningen og viktigheten av det kortreiste, økologiske og at alt skal være bærekraftig er viktig. Her får du et vell av ideer til hvordan du kan tilberede deilige matretter av det du har fisket, høstet og jaktet. Vel bekomme! *65007$aFiskeretter$9nob$2Bokbasen AS$_45067900 *65007$aViltretter$9nob$2Bokbasen AS$_45295800 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_44867800 *7001 $aHansen, Johanne Thybo$d1991-$0(NO-TrBIB)1530000869958$8f$eforfatter$4aut$_45295900 *7001 $aHansen, Kristine Thybo$d1991-$0(NO-TrBIB)1530000869957$8f$eforfatter$4aut$_45296000 *7001 $aStorvik, Kjell Ove$d1952-$0(NO-TrBIB)90598395$8m$efotograf$4pht$_45218200 *856 $qimage/jpeg$uhttps://media.boknett.no/objects/43/31/150293143/productimage_ORG_558beeaf8a04218aaa068b62d5c500baadb1aaab.jpg *90010$aThybo Hansen, Johanne$jNO$zHansen, Johanne Thybo$_45296100 *90010$aThybo Hansen, Kristine$jNO$zHansen, Kristine Thybo$_45296200 ^