Rågodt
Tiril Refsum ; foto & styling: Line DammenRefsum, Tiril · Bok · Bokmål · utgitt 2018 · Kokebøker
·
Hylleplass: 613.2 R
Ikke ledig
ca 3 - 5 uker ventetidHenter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0010452406 *003NO-LaBS *00520211011214701.0 *007t *008180417s2018 no er 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-05-50687-9$qib. *0243 $a9788205506879 *035 $a(NO-LaBS)10914400(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150280475 *040 $bnor *08204$a613.265$223/nor$qNO-OsBAS *0831 $a613.2$223/nor$qNO-OsBAS *090 $c613.2$dR *1001 $aRefsum, Tiril$d1991-$6(NO-LaBS)452406-1$_54756400 *24510$aRågodt$cTiril Refsum ; foto & styling: Line Dammen *260 $aOslo$bGyldendal$c2018 *300 $a293 s.$bkol. ill.$c26 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)452406-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB)3102844 *500 $aUndertittel på omslaget: 100 enkle rawfood-oppskrifter til frokost, lunsj og middag *5208 $aRawfood mat for hele dagen. Rågodt gir deg næringsrike oppskrifter for frokost, fest og hverdag. Går det an å spise kake til frokost? Forfatteren Tiril mener det! Et rawfood-kakestykke laget etter hennes oppskrift kan erstatte grovbrødskiva til frokost. Boken Rågodt guider deg og gir deg lekne oppskrifter som virker oppkvikkende og rensende på kroppen samtidig som de bare inneholder næringsrike råvarer. Ved å tilegne deg noen teknikker og kjøpe inn noen nye ingredienser kan du enkelt lage de lekreste raw-cakes. Idéen bak oppskriftene er at de skal gi deg næring og energi i små mengder med mat slik at ikke kroppen får unødvendig mye å fordøye. I tillegg får du en ideell sammensetning av næringsstoffer som fett, fiber og proteiner. Resultatet er mat som gir deg langvarig energi, smaker godt og skjerper våre hjerner og gir livskraft. Rågodt legger til rette for at kroppen din skal fungere optimalt med sine naturlige svingninger ved at oppskriftene tilpasser seg dagen, øyeblikket og behovet. Den starter med frokosten og forsetter med mat for en travel dag, når du er på farten, og den har også mat for late dager. Boken har til og med festretter du kan lage til ditt neste bursdagsselskap. Alt i boken nærer både kroppen og sjelen! Tiril Lunde Refsum er utdannet journalist. Hun startet cafeen Oslo-Raw i 2016. Tiril har alltid hatt lyst til å spise kake til frokost-- nå gjør hun det. *65007$aHelsekost$9nob$2Bokbasen AS$_45878600 *655 4$aKokebøker$9nob$_44867800 *7001 $aDammen, Line$d1967-$0(NO-TrBIB)3102844$8f$efotograf$4pht$_45766200 ^