Frukt og bær : en kokebok
Sverre Sætre ; foto: Lars Petter PettersenSætre, Sverre q 641.6 S
Bok Bokmål utgitt 2016 Kokebøker
Hylleplass: *0010395039 *003NO-LaBS *00520211011213029.0 *007t *008160915b xx e 0 nob d *009 n *019 $bl *020 $a978-82-328-0079-7$qib.$cNkr 449.00 *035 $a(NO-LaBS)10574427(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0497767 *08204$qNO-OsBA$a641.64$223/nor *0830 $qNO-OsBA$a641.647$223/nor *090 $bq$c641.6$dS *1001 $aSætre, Sverre$d1972-$6(NO-LaBS)395039-1$_50947000 *24510$aFrukt og bær$ben kokebok$cSverre Sætre ; foto: Lars Petter Pettersen *260 $aOslo$bPress$c2016 *300 $a343 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)395039-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB)11069062 *5058 $aHar register *5208 $aDenne kokeboka lærer deg å sylte, safte og hermetisere. De ulike teknikkene forklares enkelt, men grundig. I tillegg deler Sverre Sætre mer enn 500 oppskrifter på saft, syltetøy, is, drinker, kaker, terter, kremer og desserter laget av norsk frukt og bær. Boka følger årstidene fra rabarbraen begynner å vokse i mai til rognebærene modnes om høsten. Den dekker et bredt spekter av norske frukt og bær - fra favoritter som epler og jordbær til mindre brukte råvarer som hylleblomst, nepe og krekling. Sætre gir også tips om dyrking og vekstvilkår for dem som vil dyrke selv. Omtalen er utarbeidet av BS. *65017$aFrukt$gmatlaging$2bibbi$_69022400 *65027$aBær$gmatlaging$2bibbi$_68695500 *655 7$aKokebøker$9nob$2bibbi$_44867800 *7001 $aPettersen, Lars Petter$d1977-$0(NO-TrBIB)11069062$8m$efotograf$4pht$_44032600 ^