Vaffeljernets hemmeligheter
[Per Øystein Herberg]Herberg, Per Øystein 641.5 H
Bok Bokmål utgitt 2016 Kokebøker
Hylleplass: *0010386618 *003NO-LaBS *00520211011212650.0 *007t *008160404b xx e 0 nob d *009 n *019 $bl *020 $a978-82-03-29590-4$qib.$cNkr 249.00 *035 $a(NO-LaBS)10492069(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0459370 *08204$qNO-OsBA$a641.5892$223/nor *090 $c641.5$dH *1001 $aHerberg, Per Øystein$d1964-$6(NO-LaBS)386618-1$_43025200 *24510$aVaffeljernets hemmeligheter$c[Per Øystein Herberg] *2463 $aUtrolige matretter du aldri ville ha trodd kom fra et vaffeljern *260 $aOslo$bAschehoug$c2016 *300 $a137 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)386618-1 *500 $aUndertittel på omslaget: Utrolige matretter du aldri ville ha trodd kom fra et vaffeljern *5208 $aVisste du at vaffeljernet kan brukes til så mye mer enn bare å steke vafler? Det er et rykende varmt jern med to stekeflater. Maten du lager med vaffeljernet blir dobbelt så fort ferdig, og ofte med bedre resultat enn som du bruker stekepanne. Det er også en fordel med tanke på råvarene. Råvarene får mindre tid til å miste fuktighet og næringsstoffer om du har dem i vaffeljernet. I denne boken finner du 60 oppskrifter på mat du kan lage i vaffeljern. Per Øystein Herberg jobber til daglig som kokk. Omtalen er utarbeidet av BS. *65017$aVafler$gmatlaging$2bibbi$_68657200 *655 7$aKokebøker$9nob$2bibbi$_44867800 *7400 $aUtrolige matretter du aldri ville ha trodd kom fra et vaffeljern ^