Julemat
Andreas Viestad ; foto: Mette RandemViestad, Andreas q 641.568 V
Bok Bokmål utgitt 2014 Kokebøker
Hylleplass: Ledig hurtiglån
(På Tønsberg Voksen)ca 1 uke ventetid
*0010362995 *003NO-LaBS *00520211011211630.0 *007t *008081104b xx e 0 nob d *009 n *019 $bl *020 $a978-82-02-45010-6$qib.$cNkr 379.00 *035 $a(NO-LaBS)10177963(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0398334 *08274$qNO-OsBA$a641.568$25 *090 $bq$c641.568$dV *1001 $aViestad, Andreas$d1973-$6(NO-LaBS)362995-1$_48998000 *24510$aJulemat$cAndreas Viestad ; foto: Mette Randem *260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2014 *300 $a159 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)362995-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB)51156 *5058 $aHar innholdsfortegnelse, register *5208 $aI julen skal vi spise godt og mye. Boken henvender seg til alle generasjoner, med nøye forklaringer og lure løsninger. Her finner man alt fra ribbe og pinnekjøtt til gløgg, lussekatter, hjemmelaget sild og gravlaks, delfiakake, marsipan, kakao, grøt, lutefisk, juletorsk, hummer og nyttårskalkun. Mat blir oftest best når man lager den selv fra bunnen av, enten på tradisjonelt vis eller med en moderne vri. Viestad gir også tips om planlegging, slik at man kan kose seg med juleforberedelsene uten stress. *65017$aJulemat$gmatlaging$2bibbi$9nor$_68860400 *655 7$aKokebøker$9nob$2bibbi$_44867800 *7001 $aRandem, Mette$d1972-$0(NO-TrBIB)51156$8f$efotograf$4pht$_45284700 ^