Allergi og matintoleranse : håndbok for et godt liv
Marianne Bjerke, Svein Magnus Gjønvik, Roald BolleBjerke, Marianne 641.5631 B
Bok Bokmål utgitt 2014
Hylleplass: *0010355736 *003NO-LaBS *00520211011211320.0 *007t *008081104b xx e 0 nob d *009 n *019 $bl *020 $a978-82-93191-21-6$qib. *035 $a(NO-LaBS)10090617(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0378957 *08274$qNO-OsBA$a641.5631$25 *090 $c641.5631$dB *1001 $aBjerke, Marianne$6(NO-LaBS)355736-1$_42115700 *24510$aAllergi og matintoleranse$bhåndbok for et godt liv$cMarianne Bjerke, Svein Magnus Gjønvik, Roald Bolle *260 $a[Oslo]$bKom$c2014 *300 $a285 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)355736-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)355736-2 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)355736-3 *5058 $aHar innholdsfortegnelse, register *5208 $aDette er en håndbok for deg med matallergi eller matintoleranse. Første del av boka inneholder informasjon om å leve med matallergier. Her gis blant annet en medisinsk gjennomgang av overfølsomhetsreaksjoner, en oversikt over hvilke substanser som kan gi reaksjoner og en gjennomgang av matmerking. Den andre delen av boka består av ca 350 oppskrifter og råd som kan forenkle hverdagen for dem som har allergier eller matoverfølsomhet. Her finner du oppskrifter uten ingredienser som gluten, melk, egg og nøtter. *65017$aAllergiretter$gmatlaging$2bibbi$9nor$_68810500 *7001 $aBolle, Roald$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)355736-2$_42115900 *7001 $aGjønvik, Svein Magnus$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)355736-3$_42116000 ^