Surdeig i alt
Maggi GauselGausel, Margrethe · Bok · Bokmål · utgitt 2024 · Kokebøker
·
Hylleplass: 641.81 GAU
Ikke ledig
Biblioteket har (for tiden) 0 eksemplarerHenter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001667564 *003NO OsBA *00520240620151802.0 *007ta *008240530s2024 no e 0 0 nob d *009 nam a22 c 4500 *019 $bl *020 $a9788269370706$cNkr 449.00$qinnbundet *035 $a(NO-LaBS)38431747(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0729404 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda *08204$a641.815$qNO-OsBA$223/nor/20240620 *090 $c641.81$dGAU *1001 $aGausel, Margrethe$d1979-$0(NO-TrBIB)15040398$4aut$4pht$81$_45287800 *24010$aSurdeig i alt$_71769300 *24510$aSurdeig i alt$cMaggi Gausel *250 $a1. utgave *264 1$aJæren$bDalheim gård$c2024 *300 $a225 sider$billustrasjoner *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$81 *520 $aSURDEIG I ALT er en bok for deg som ønsker å lære deg kunsten å bake med sur-deig på en enkel og ukomplisert måte. Eller for deg som allerede er godt kjent med den naturlige måten å bake på, men ønsker å utforske det mer. Maggi har gjennom årene holdt en rekke surdeigskurs, og nå deler hun sin kunnskap gjennom denne boken. I Surdeig i alt får du over 50 nye oppskrifter sammen med detaljerte trinn-for-trinn-beskrivelser. Her finner du oppskrifter på tradisjonelle brød, rundstykker, søt bakst, pizza, grytebrød, kringler og mye mer. Surdeigsbaking er for mange blitt en myteomspunnet måte å bake på og blir ofte .forbundet med lange, kompliserte prosesser. Maggi beskriver en enkel og lett forståelig prosess som alle kan få til bestående av tre ingredienser: Vann, mel og salt! Maggi har tidligere skrevet boka «Surdeig for alle som ble en stor suksess. I den nye boka gir hun deg de samme enkle beskrivelsene sammen med mange nye og spennende oppskrifter. *65017$aSurdeigsbrød$gmatlaging$0(NO-OsBA)1145374$2bibbi$9nob$_70408300 *65027$aBaking$0(NO-OsBA)1110853$2bibbi$9nob$_70317600 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2ntsf$_68356900 *7001 $aGausel, Margrethe$d1979-$0(NO-TrBIB)15040398$tSurdeig i alt$_45287800 *8521 $h641.81$iGAU *856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/c2dfbf91-f7e5-42ee-97d8-237820197aab/original.jpg$3Omslagsbilde *856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/c2dfbf91-f7e5-42ee-97d8-237820197aab/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde *950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor$_68357400 *950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor$_68357600 ^