Mat fra Jamies kjøkken : the naked chef
Oliver, Jamie 641.5 O
Bok Bokmål utgitt 2001 Kokebøker
Hylleplass: *001646916 *00520140909105856.0 *007ta *008230629t2001||||no# ###e#|||||00|#0#nob|d *00900000cam#a22000005c#4500 *019 $bl *020 #$a9788205289154$cNkr 349.00$qib. *035 $a(NO-LaBS)737022(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150027018 *040 $aNO-OsBAS$bnob *041 $anob$heng *082 $a641.5$qNO-OsBAS$24/nor *090 $c641.5$dO *1001#$aOliver, Jamie$d1975-$0(NO-TrBIB)1033496$4aut$_44966600 *24510$aMat fra Jamies kjøkken :$bthe naked chef *246 $aThe naked chef$iOriginaltittel: *260 $aOslo$bGyldendal fakta$c2001 *300 #$a249 s.$bill. *336 #$atext$btxt *337 #$aunmediated$bn *338 #$avolume$bnc *386 #$bGB$mCountry of origin$0(NO-TrBIB)1033496$2bokbas *386 #$bNO$mCountry of origin$0(NO-TrBIB)90090739$2bokbas *520 #$a"Jeg ønsker å lage enkel mat med de aller beste råvarene som er å oppdrive, "Maten skal være 'naken' og strippet for alt fiksfakseri, slik jeg lager maten hjemme hos meg selv." Dette er Jamie Olivers matfilosofi. Jamie Oliver er den upretensiøse og rocka unge tv-kokken. Samtidig er han også Storbritannias mest talentfulle og spennende kjøkkensjef. Han begynte tidlig å lage mat. Etter utdanningen jobbet han i Frankrike og Italia, og har deretter samarbeidet med mange av de største i den britiske restaurantverdenen, blant annet på The River Café. Den første kokeboken hans er full av enkle og gode oppskrifter hvor både atmosfære og stemning gjenkjennes fra tv-programmene. I tillegg til oppskriftene får du nyttige og gode tips. *655 7$aKokebøker$9nob$2bokbas$_44867800 *7001#$aBakke, Kyrre Haugen$d1946-$0(NO-TrBIB)90090739$4trl$_68231500 *8521#$h641.5$iO *85641$amedia.boknett.no$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://media.boknett.no/objects/18/70/150027018/productimage_ORG_8a3f9708d4312dfd0e620701c0d93e891c48a313.jpg$3Omslagsbilde ^