Glutenfri : pizza, pasta, paier og mye mer
Originaltittel Susanne Hovenäs, Nilla Gunnarsson ; foto: Eva Hildén Smith ; oversettelse: Ann HøydalsnesHovenäs, Susanne · Bok · Bokmål · utgitt 2017 · Kokebøker
·
Hylleplass: 641.5 H
Ikke ledig
Biblioteket har (for tiden) 0 eksemplarerHenter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0010416802 *003NO-LaBS *00520211011213928.0 *007t *008171103s2017 no er 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-02-55253-4$qib. *0243 $a9788202552534 *035 $a(NO-LaBS)10778913(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150274197 *040 $bnor *0411 $anob$hswe *08204$a641.5639311$223/nor$qNO-OsBAS *0831 $a641.5$223/nor$qNO-OsBAS *090 $c641.5$dH *1001 $aHovenäs, Susanne$d1970-$6(NO-LaBS)416802-1$_48329800 *24510$aGlutenfri$bpizza, pasta, paier og mye mer$cSusanne Hovenäs, Nilla Gunnarsson ; foto: Eva Hildén Smith ; oversettelse: Ann Høydalsnes *2461 $aLaga glutenfritt$iOriginaltittel *260 $aOslo$bCappelen Damm$c2017 *300 $a125 s.$bkol. ill.$c25 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB)4079696 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bSE$0(NO-LaBS)416802-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bSE$0(NO-TrBIB) 1499865477412 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bSE$0(NO-TrBIB) 1499865477414 *500 $aOriginaltittel: Laga glutenfritt *5208 $aMange velger glutenfri mat, enten på grunn av allergi eller intoleranse eller ganske enkelt for å få et sunnere og mer variert kosthold. Denne boken er en utmerket guide for deg som vil lage mat uten gluten og samtidig lære deg mer om de alternative råvarene som finnes. I boken finner du oppskrifter på lekre pasta- og nudelretter, rustikke pizzaer, sprø empanadas, mettende paier, lekre burgere med brød, kinesiske dumplings, indisk pakora, meksikansk tacofest og bakte desserter. Uansett om du spiser alt mulig eller er vegetarianer eller veganer, finner du noe å bli inspirert av. Boken inneholder også en oversikt over glutenfrie melsorter og andre produkter, samt tips om hvordan du lykkes best i kjøkkenet uten gluten. Forfatterne Susanne Hovenäs og Nilla Gunnarsson har smak, kvalitet og holdbarhet som ledetråd i sin matlaging. Sammen har de tidligere skrevet den populære boken Baka glutenfritt fra 2015. De fantastiske bildene er tatt av Eva Hildén Smith. *65007$aCøliaki$9nob$2Bokbasen AS$_45871800 *65007$aGlutenfri kost$9nob$2Bokbasen AS$_45766300 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_44867800 *7001 $aGunnarsson, Nilla$d1977-$0(NO-TrBIB) 1499865477412$8f$eforfatter$4aut$_43919400 *7001 $aHildén Smith, Eva$d1980-$0(NO-TrBIB) 1499865477414$8f$efotograf$4pht$_43919500 *7001 $aHøydalsnes, Ann$d1956-$0(NO-TrBIB)4079696$8f$eoversetter$4trl$_47047500 ^