Simplissime : verdens enkleste kokebok
Simplissime (Originaltittel) [tekst og foto:] J.-F. Mallet ; [norsk oversettelse: Marie Lexow]Mallet, Jean-Francois 641.5 M
Bok Bokmål utgitt 2017 Kokebøker
Hylleplass: *0010414337 *003NO-LaBS *00520211011213826.0 *007t *008171005s2017 no er 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-93493-05-1$qib. *0243 $a9788293493051 *035 $a(NO-LaBS)10779032(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150271662 *040 $bnor *0411 $anob$hfre *08204$a641.555$223/nor$qNO-OsBAS *0831 $a641.5$223/nor$qNO-OsBAS *090 $c641.5$dM *1001 $aMallet, Jean-Francois$_56584600 *24510$aSimplissime$bverdens enkleste kokebok$c[tekst og foto:] J.-F. Mallet ; [norsk oversettelse: Marie Lexow] *2461 $aSimplissime$iOriginaltittel *260 $a[Bekkestua]$bMemo$c2017 *300 $a383 s.$bkol. ill.$c26 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB) 4091516 *500 $aOriginaltittel: Simplissime *5208 $aDet franske kjøkkenet er et av verdens beste, men er ofte komplisert. Det er derfor en liten revolusjon at en bok som oppfordrer til å gjøre det kulinarisk enkelt, er blitt en gigantisk salgssuksess i Frankrike. I løpet av kort tid har den solgt 1 million eksemplarer! Dette er VERDENS ENKLESTE KOKEBOK. Ingen av oppskriftene krever mer enn fire arbeidsoperasjoner eller har mer enn seks ingredienser, og boken er illustrert med over 1000 fotografier. Jean-François Mallet begynte karrieren sin i kjøkkenet til toppkokker som Joël Robuchon og Michel Rostang. Senere ble han matfotograf og kokebokforfatter. I Simplissime har han hentet inspirasjon fra alle verdenshjørner, og i boken finnes det klassiske retter med kylling, biff og fisk, side om side med asiatisk-inspirert gatemat, friske salater og masse annet snadder. Oppskriftene er metodiske, smarte og morsomme - og de virker. Trinn-for-trinn forteller de deg akkurat hva du skal gjøre for raskt å kunne sette fantastisk god mat på bordet. *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_44867800 *7001 $aLexow, Marie$d1970-$0(NO-TrBIB) 4091516$8f$eoversetter$4trl$_43790700 *7001 $aMallet, Jean-François$0(NO-TrBIB) 13046432$8m$efotograf$4pht$_43853700 *90010$aMallet, J.-F.$zMallet, Jean-François$_43853900 ^