Perfekt viltkjøtt : Kirstens beste tips
Kirsten Winge og Arne Nohr (foto)Winge, Kirsten q 641.6 W
Bok Bokmål utgitt 2016 Kokebøker
Hylleplass: *0010397191 *003NO-LaBS *00520211011213124.0 *007t *008160915b xx e 0 nob d *009 c *019 $bl *020 $a978-82-419-1097-5$qib.$cNkr 399.00 *035 $a(NO-LaBS)10579731(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0498730 *08204$qNO-OsBA$a641.691$223/nor *090 $bq$c641.6$dW *1001 $aWinge, Kirsten$d1960-$6(NO-LaBS)397191-1$_49193500 *24510$aPerfekt viltkjøtt$bKirstens beste tips$cKirsten Winge og Arne Nohr (foto) *260 $aBergen$bVigmostad Bjørke$c2016 *300 $a124 s.$bill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)397191-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB) 1470399608869 *5058 $aHar bibliografi, register *5208 $aDenne boka gir en komplett beskrivelse fra dyret er skutt til maten ligger på tallerkenen. Forfatteren gir praktiske råd om slakting, partering, frysing, lagring, foredling, hygiene og gjeldende regelverk. Boka har også en rekke oppskrifter på retter med viltkjøtt. Rikt illustrert med fotografier av Arne Nohr. Kirsten Winge er biolog og har tidligere utgitt flere kokebøker, mange av dem med vilt eller bær som tema. Omtalen er utarbeidet av BS. *65017$aVilt$gmatlaging$2bibbi$_68709500 *655 7$aKokebøker$9nob$2bibbi$_44867800 *7001 $aNohr, Arne$d1955-$0(NO-TrBIB) 1470399608869$8m$efotograf$4pht$_43813500 ^