Surdeig
av Casper André Lugg & Martin Ivar Hveem Fjeld ; foto Simen GrytøyrLugg, Casper André q 641.815 L
Bok Bokmål utgitt 2015
Hylleplass: *0010380038 *003NO-LaBS *00520211011212355.0 *007t *008150914b xx e 0 nob d *009 n *019 $bl *020 $a978-82-419-1130-9$qib.$cNkr 379.00 *035 $a(NO-LaBS)10384041(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0441809 *08274$qNO-OsBA$a641.815$25 *090 $bq$c641.815$dL *1001 $aLugg, Casper André$d1985-$6(NO-LaBS)380038-1$_49173100 *24510$aSurdeig$cav Casper André Lugg & Martin Ivar Hveem Fjeld ; foto Simen Grytøyr *260 $aBergen$bVigmostad & Bjørke$c2015 *300 $a172 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)380038-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)380038-2 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)380038-3 *5208 $aSurdeigsbrød er milde, luftige og myke, med en knasende skorpe. Det er en bakeprosessen som nesten går av seg selv, da mye av jobben gjøres når deigen står og hviler på kjøkkenbenken og i kjøleskapet. I denne bakeboken viser forfatterne hvordan man får til vellykkede surdeigsbrød. Den inneholder oppskrifter på surdeigsstarter, brød med ulike kornsorter, og beskrivelser av framgangsmåter. Den inneholder også forslag til timeplaner, slik at man har mulighet til å tilpasse forberedelsene av deigen etter når man har tid, og viser hvordan bakingen passer inn i en aktiv hverdag. *65017$aBrødbaking$2bibbi$_68559600 *7001 $aFjeld, Martin Ivar Hveem$d1985-$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)380038-2$_46017300 *7001 $aGrytøyr, Simen$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)380038-3$_42751800 ^