Bålet : fra gnist til ild
Øivind BergBerg, Øivind 796.5 B
Bok Bokmål utgitt 2015
Hylleplass: Ledig
- Tønsberg Voksen: 1 av 1 ledig
Plassering: fag (hylleplass: 796.5 B)
*0010377092 *003NO-LaBS *00520211011212237.0 *007t *008150925b xx e 0 nob d *009 n *019 $bl *020 $a978-82-02-48295-4$qib.$cNkr 349.00 *035 $a(NO-LaBS)10391564(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0440678 *08274$qNO-OsBA$a306.4$25 *08274$qNO-OsBA$a796.5$25 *090 $c796.5$dB *1001 $aBerg, Øivind$d1955-$6(NO-LaBS)377092-1$_48693200 *24510$aBålet$bfra gnist til ild$cØivind Berg *260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2015 *300 $a157 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)377092-1 *5058 $aHar bibliografi *5208 $aBålet er en av tidenes viktigste oppdagelser, som på mange måter endret menneskenes liv og utvikling. Boken er en praktisk veileder i kunsten å lage bål. Forfatteren trekker historiske linjer fra fortidsmennesket fram til vår bruk av bål som varmekilde, kokeplass og sosialt samlingspunkt. Her får leseren kunnskap om opptenning, ulike båltyper og deres funksjoner, om treslagenes egenskaper som brensel, og om hvordan man tilbereder mat på bål. Boken gir tilstrekkelig kunnskap til å kunne tenne opp bål under nær sagt alle forhold. *65017$aBål$gfriluftsliv$2bibbi$9nor$_68931100 *65027$aBålbrenning$gkultursosiologi$2bibbi$9nor$_68931200 ^