Lise Finckenhagen helt enkelt
tekst og foto: Lise FinckenhagenFinckenhagen, Lise · Bok · Bokmål · utgitt 2023 · Kokebøker
·
Hylleplass: q 641.5 FIN
Ikke ledig
ca 3 - 5 uker ventetidHenter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001649150 *003NO OsBA *00520230919143801.0 *007ta *008230621s2023 no e 0 0 nob d *009 nam a22 c 4500 *019 $bl *020 $a9788202798017$cNkr 399.00$qinnbundet *035 $a(NO-LaBS)21455526(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0689314 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda *08204$a641.512$qNO-OsBA$223/nor/20230919 *090 $bq$c641.5$dFIN *1001 $aFinckenhagen, Lise$d1976-$0(NO-TrBIB)5094644$4aut$4pht$811$81$_70482400 *24010$aLise Finckenhagen helt enkelt$_70482500 *24510$aLise Finckenhagen helt enkelt$ctekst og foto: Lise Finckenhagen *2463 $aLise helt enkelt *24630$aHelt enkelt *250 $a1. utgave *264 1$aOslo$bCappelen Damm$c2023 *300 $a199 sider$billustrasjoner i farger *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mKjønn$af$811 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$81 *520 $aLise Finckenhagens nye bok Lise -helt enkelt inneholder 65 supergode og enkle oppskrifter som alle kan få til. Sammen med oppskriftene får du tips og triks som gjør at også du kan briljere på kjøkkenet. Dette er den perfekte boken både til nybegynnerkokken og til deg som bare vil bli litt bedre til å lage mat. Kokk og matformidler Lise Finckenhagen utruster deg med rågode oppskriftsvinnere som passer til alle anledninger, både den raske hverdagsmiddagen og helgekosen med venner. Uansett hvor lang fartidstid du har på kjøkkenet får du garantert suksess! I kjent Lise-stil får du verdens beste pastaretter, crispy kylling, herlige salater, smakfulle sandwicher, uimotståelige desserter og en lang rekke andre retter som garantert gir deg mye vann i munnen. Du får også en rask innføring i dressinger og tilbehør som er greit å kunne. Oppskriftene er krydret med smarte tips som gjør at du blir bedre kjente med råvarer og teknikker, løfter smakene og blir en stadig bedre kokk. Hvorfor salter du egentlig vannet før du koker grønnsaker, og hvor lenge skal de koke? Hvordan få skikkelig sprø skorpe på toasten? Og hva skal til for å steke en perfekt biff? *65017$aMatlaging$xFor begynnere$0(NO-OsBA)1274012$2bibbi$9nob$_70482600 *655 7$aKokebøker$0https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nob$2ntsf$_68356900 *7001 $aFinckenhagen, Lise$d1976-$0(NO-TrBIB)5094644$tLise Finckenhagen helt enkelt$_70482400 *8521 $kq$h641.5$iFIN *856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/26a272d5-5676-4eda-940f-1bf864324a1d/original.jpg$3Omslagsbilde *856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/26a272d5-5676-4eda-940f-1bf864324a1d/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde *950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor$_68357400 *950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor$_68357600 ^