Hverdagsmat for tarmens trivsel : bra godt 2
Berit Nordstrand, Klaus Sonstad ; fotograf Mats Dreyer ; kokk: Jan Ivar NykvistNordstrand, Berit · Bok · Bokmål · utgitt [2019] · Kokebøker
·
Hylleplass: 641.5 N
Ledig
Tjøme: 1 av 1 ledig
Plassering: fag (hylleplass: 641.5 N)
Plassering: fag (hylleplass: 641.5 N)
Revetal Voksen: 0 av 1 ledig
(Plassering: fag)
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0010467161 *003NO-LaBS *00520211011215307.0 *007t *008190906s2019 no er 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-05-52221-3$qinnbundet$cNkr 399.00 *0243 $a9788205522213 *035 $a(NO-LaBS)12135175(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150304791 *040 $bnor *08204$a641.563$223/nor$qNO-OsBAS *0830 $a641.5$223/nor$qNO-OsBAS *090 $c641.5$dN *1001 $aNordstrand, Berit$d1966-$6(NO-LaBS)467161-1$_48574600 *24510$aHverdagsmat for tarmens trivsel$bbra godt 2$cBerit Nordstrand, Klaus Sonstad ; fotograf Mats Dreyer ; kokk: Jan Ivar Nykvist *260 $aOslo$bGyldendal$c[2019] *300 $a175 sider$billustrasjoner$c26 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)467161-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB) 15019328 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB)1535375976509 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB)5035360 *500 $aBoken er utgitt i samarbeid med TV 2 AS *5208 $aSeks enkle råd for en tarmens trivsel og herlig hverdagsmat. Legen og legmannen er tilbake! I andre sesong av tv-serien Bra godt lagde kostholdsekspert Berit og komiker Klaus enda mer velsmakende og styrkende hverdagsmat - samtidig som de serverte gode råd til et litt sunnere liv. Magiske middager og delikate desserter: Her får du oppskriften på de lekre og lettlagde rettene - sammen med enkle tips til små hverdagslige endringer som kan utgjøre en stor forskjell for deg. Fokus blir det også på vårt indre liv, nærmere bestemt tilværelsen i tarmen - som har så mye å si for hvordan resten av kroppen faktisk fungerer og hvordan du har det. Mens han helst vil hoppe bukk over bukens bakterier, er hun mer opptatt av dem enn noensinne og forklarer hvorfor mens Klaus nynner: Det blir ikke hull i en tarm som er ren! «Lær mens du ler» er mottoet for denne lekne og upretensiøse kokeboken - med mat som er så enkel å lage, og så god å spise, at man kanskje heller skulle kalt den en kosebok. Vel bekomme! *65007$aErnæring$2Bokbasen AS$9nob$_71097000 *65007$aHelsekost$2Bokbasen AS$9nob$_71101900 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_44867800 *7001 $aDreyer, Mats$d1985-$0(NO-TrBIB)1535375976509$8m$efotograf$4pht$_45285700 *7001 $aNykvist, Jan Ivar$d1980-$0(NO-TrBIB) 15019328$8m$emedarbeider$4ctb$_43802000 *7001 $aSonstad, Klaus$d1969-$0(NO-TrBIB)5035360$8m$eforfatter$4aut$_45285800 *85641$amedia.boknett.no$uhttps://media.boknett.no/objects/91/47/150304791/productimage_ORG_b2568d2c682df1f26d988cc20eac5b461eb74985.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *90010$aSonstad, Klaus$jNO$zSonstad, Klaus J.$_45285900 ^