Brød og brødbaking
tekst: Erik Røed ; foto: Sigurd FandangoRøed, Erik 641.815 R
Bok Bokmål utgitt 2011
Hylleplass: *0010434727 *003NO-LaBS *00520211011214458.0 *007t *008111129b2011 no e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-02-36126-6$qib.$cNkr 399.00 *035 $a(NO-LaBS)5132336(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0272797 *08274$qNO-OsBA$a641.815$25 *090 $c641.815$dR *1001 $aRøed, Erik$d1966-$6(NO-LaBS)434727-1$_55645300 *24510$aBrød og brødbaking$ctekst: Erik Røed ; foto: Sigurd Fandango *260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2011 *300 $a189 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)434727-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-TrBIB)8078114 *500 $aOver tittelen: Åpent bakeri *5058 $aHar innholdsfortegnelse, ordliste *5208 $aFor 10 år siden startet "Åpent bakeri" opp bak Slottet, og ble raskt en suksess. I denne boken deler bakerne hemmelighetene bak sine beste brød med oss. Her får vi presentert de viktigste elementene i gjær- og surdeigsbakst, og oppskriftene er ordnet på en måte som fordrer stadig mer kunnskap etter hvert som man baker seg gjennom dem. *65017$aBrødbaking$2bibbi$_68559600 *653 $adm$_44433300 *7001 $aFandango, Sigurd$d1986-$0(NO-TrBIB)8078114$8m$efotograf$4pht$_45414600 *7102 $aÅpent bakeri$_40786400 ^